Breaking News
07 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Περικλής Ηλίας του Κρόνου Νίκαιας ήταν ο μεγάλος νικητής στην αντοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που έλαβε χώρα στην Άρτα, βάζοντας ακόμη ένα μετάλλιο στην τροπαιοθήκη του.

 

Ο ίδιος μίλησε για τον αγώνα του και τη συλλογική προσπάθεια της ομάδας του αποκλειστικά στο Sports3.gr:

«Καταρχάς θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην διοργάνωση και σε όσους συνέβαλαν για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα δρόμου στην Άρτα. Ήταν ωραία διαδρομή-κλειστή από την κυκλοφορία και υψηλό το επίπεδο των αθλητών.

Στα εσωτερικά του αγώνα τώρα,θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ την ομάδα μου, τον Κρόνο Νίκαιας και σε όλους τους συναθλητές μου, οι οποίοι έβαλαν στην άκρη τις προσωπικές τους φιλοδοξίες δουλεύοντας όλοι για να κερδίσει η ομάδα. Είχαμε ένα πλάνο ως ομάδα, το ακολουθήσαμε και κερδίσαμε. Ουσιαστικά θέλαμε να φθάσω στην τελευταία ανηφόρα όσο πιο «ξεκούραστος» γινόταν, από εκεί και πέρα ανέλαβα εγώ. Τα τελευταία 10 χιλιόμετρα έτρεχα για την ομάδα μου».
podilasia.sports3.gr/

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics