Breaking News
18 Μαρτίου 2021

Προκρίθηκαν στα προημιτελικά των κατηγοριών τους στο ευρωπαϊκό προολυμπιακό της Βουδαπέστης
Δημήτρης Ντζάνης  

 

Το πρώτο εμπόδιο ξεπεράστηκε και οι Γιώργος Πιλίδης και Γιώργος Κουγιουμτσίδης συνεχίζουν στο ευρωπαϊκό προολυμπιακό πάλης στη Βουδαπέστης. Σε λίγη ώρα οι Έλληνες παλαιστές θα αγωνιστούν για ην είσοδο στα ημιτελικά της κατηγορίας τους, που είναι και ο κρίσιμος αγώνας. Κι αυτό γιατί οι φιναλίστ σε κάθε κατηγορία προκρίνονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Γιώργος Πιλίδης στα 65κ. ελευθέρας νίκησε τον Ιταλό, Αμπντελατίφ Μανσούρ 8-4, Τώρα στον προημιτελικό θα παίξει με τον Μολδαβό, Μαξίμ Σακουλτάν. Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στα 74κ. ελευθέρας στον προκριματικό νίκησε τον Μάλικ Άμιν από το Σαν Μαρίνο με τεχνική υπεροχή, 12-2. Στα προημιτελικά θα παλέψει με τον Γεωργιανό, Αντβαντίλ Κεντσάτζε.

Δύο αποκλεισμοί

Αντίθετα εκτός συνέχειας των αγώνων έμειναν οι άλλοι δύο Έλληνες παλαιστές στην ελευθέρα. Ο Γιώργος Σαββουλίδης (86κ.) στη φάση των «16» με τεχνική υπεροχή (11-0) από τον Λευκορώσο, Αλί Σαμπανάου.
Ο Τιμοφέι Ξενίδης έχασε στον προκιματικό γύρο των 97κ με τεχνική υπεροχή (11-1) από τον Γερμανό, Έρικ Σβεν Τιλ κι αποκλείστηκε.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 18/03

Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται...

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics