Breaking News
03 Ιουλίου 2021

by Ζέτα Θεοδωρακοπούλου 


Η Κρίστι Αναγνωστοπούλου δεν είναι πρωτάρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εμπειρία στην διοργάνωση του Ρίο αποτέλεσε μάθημα και αθλητικό εφαλτήριο, ενώ και η πορεία της, πορεία σταθερότητας, προδιαγράφει αξιόπιστη απόδοση και ρίψεις. Η δισκοβόλος με το ατομικό ρεκόρ 61.53 ετοιμάζει εκ νέου βαλίτσες για Ολυμπιακούς Αγώνες- αυτούς του Τόκιο- διεκδικώντας την είσοδο στον τελικό. Η αθλήτρια του Χρήστου Παπαδόπουλου στην εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την παρουσίαση της εμφάνισης των αθλητών και αθλητριών μας στο Τόκιο, ήταν ευδιάθετη και γεμάτη πίστη για διάκριση στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου…

 Κρίστι, πώς μπορείς να συνδυάσεις, με μια διάκριση, τη συμμετοχή σου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο;

«Ο βασικός μου στόχος τα προηγούμενα τέσσερα, ή μάλλον… πέντε χρόνια ήταν πρωτίστως η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες – θα είναι η δεύτερή μου συμμετοχή μετά το Ρίο- και σίγουρα αυτή τη φορά είναι και η διάκριση αναμφισβήτητα. Είμαι πάρα πολύ καλά, σίγουρα πρόκειται για μια γιορτή για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, όλου του πλανήτη και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συμμετάσχω ξανά σε ολυμπιακούς αγώνες εκπροσωπώντας τη χώρα μου. Θέλω να φτάσω πρώτα απ΄ όλα υγιής εκεί, με όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και μετά να κάνω πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορώ.»

Το «ό,τι καλύτερο μπορώ» να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο ;

«Το ό,τι καλύτερο μπορώ, αναφέρεται στην είσοδο στην δωδεκάδα, στον τελικό- ως πρώτος στόχος, κάτι που είναι εφικτό. Από εκεί και μετά όλα είναι ανοιχτά και δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτούς τους αγώνες, ίσα-ίσα τα φαβορί έχουν και περισσότερο άγχος. Οπότε εγώ θα πάω πρώτα απ΄ όλα για να το ευχαριστηθώ περιμένοντας τη διάκριση.»
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Moto GP: H Yamaha έκανε κρούση στον Ολιβέιρα της ΚΤΜ

 

NBA: Οι καλύτερες στιγμές των Σανς στους τελικούς της Δύσης [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics