Breaking News
22 Σεπτεμβρίου 2021

Η Μαρία Δερβίση θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής της Κιτακιουσού, στην Ιαπωνία, από τις 27 έως τις 31 Οκτωβρίου.

 

Η 19χρονη πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά ως μέλος της Εθνικής γυναικών σ’ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ενώ επελέγη έπειτα από την ολοκλήρωση της εσωτερικής διαδικασίας επιλογής, με σχετική απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ε.Γ.Ο..

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας θα αποτελέσει τυπικά την πρώτη μεγάλη διοργάνωση του νέου Ολυμπιακού κύκλου, αλλά ουσιαστικά την τελευταία που θα διεξαχθεί με τον Κώδικα Βαθμολογίας 2016-2021, καθώς από την ερχόμενη χρονιά θα τεθεί σε ισχύ ο αντίστοιχος Κώδικας Βαθμολογίας της περιόδου 2022-2024 και θα ξεκινήσει η νέα πορεία των Εθνικών ομάδων με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics