Breaking News
21 Ιουλίου 2016

Ο Έλληνας ποδηλάτης, Σωτήρης Μπρέντας, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην πίστα της Φιορεντζουόλα και κατέκτησε το χρυσό στο σπριντ και το κέιριν. Δεύτερος ο Ζαφείρης Βολικάκης.


Στο διεθνές μίτινγκ στην Ιταλία, οι Έλληνες ποδηλάτες είχαν εντυπωσιακή παρουσία, με τα τρία μετάλλια στις αποσκευές τους επιστρέφουν οι ποδηλάτες μας από την.

Ο Μπρέντας κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, από ένα στο σπριντ και το κέιριν, ενώ ο Βολικάκης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο κέιριν, ενώ στο σπριντ τερμάτισε 7 ος.

Στο βάθρο στο σπριντ ανέβηκαν εξάλλου ο Γερμανός Έρικ Μπάλζερ και ο Ουκρανός Άντρι Βινοκούροβ, ενώ τρίτος στο κέιριν ήταν ο Τόμας Μπάμπεκ.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics