Breaking News
24 Ιουλίου 2016

Ο πρώτος Βρετανός που κερδίζει τρίτη φορά τον Γύρο Γαλλίας έγινε ο Κρις Φρουμ γράφοντας την δική του ιστορία στο άθλημα της ποδηλασίας.


Ουσιαστικά την ιστορία την είχε γράψει από χθες, όταν και είχε εξασφαλίσει σε εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Γύρο Γαλλίας. Και λέμε γράψιμο ιστορίας, γιατί αυτή θα ήταν η τρίτη φορά που ο Κρις Φρουμ θα τελείωνε τον Γύρο όντας στην κορυφή και θα γινόταν ο πρώτος Βρετανός που θα πετύχαινε κάτι τέτοιο στον πιο σημαντικό αγώνα για το άθλημα της ποδηλασίας.

Σήμερα απλά έπρεπε να τερματίσει για να πάρει την πρωτιά. Αυτό και έκανε και πανηγύρισε με την ψυχή του αυτό το μεγάλο κατόρθωμα ενός αγώνα που είναι από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα για την Γαλλία και όχι μόνο.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics