Breaking News
20 Απριλίου 2019

Στη Μόσχα βρίσκονται αυτές τις μέρες τρεις Έλληνες αθλητές του powerlifting και ετοιμάζονται να σηκώσουν ψηλά την ελληνική σημαία.

 


Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!

Ο Παντελής Σαπουνάκης, ο Νάσος Λιούρας και ο Τάσος Μαυρομιχάλης θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Powerlifting της IPL (19-21 Απριλίου) με στόχο αρχικά ένα μετάλλιο, αλλά και να πιάσουν τα νούμερα που χρειάζονται, ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση για το Mr. Olympia Pro Powerlifting 2019, τη μεγαλύτερη ίσως διοργάνωση του συγκεκριμένου αθλήματος στον πλανήτη, που διεξάγεται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ.

Ο Παντελής Σαπουνάκης, βέβαια, ως νικητής του περσινού Mr. Olympia έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του, ωστόσο, θα διαγωνισθεί σ’ αυτή τη μεγάλη διοργάνωση στη Μόσχα, στα -125κ. προκειμένου να τεστάρει την κατάστασή του και να προσθέσει άλλη μία επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα με κάποιο μετάλλιο.

p>
Ο Νάσος Λιούρας πέρσι έχασε το μετάλλιο (κατετάγη 4ος) στις λεπτομέρειες στο Mr. Olympia στο Λας Βέγκας και έχει δώσει υπόσχεση πως αυτή τη φορά θα ανέβει στο βάθρο. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φυσιολογικά στη Μόσχα θα εξασφαλίσει την πρόκριση. Και αυτός αγωνίζεται στα -125 κιλά.

Τέλος, ο Τάσος Μαυρομιχάλης βγαίνει για πρώτη φορά εκτός συνόρων. Πρόκειται για έναν νεαρό πολύ δυνατό αθλητή που αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να εντυπωσιάσει στη Μόσχα. Αγωνίζεται στα -110 κιλά.

Και οι τρεις αθλητές αγωνίζονται υπό τη σκέπη του Ελληνικού Σωματείου Δυναμικού Τριάθλου, το οποίο είναι μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας IPL.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics