Breaking News
06 Ιανουαρίου 2020

Καράτε: Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε o δικός μας Θανάσης Κουκουριτάκης
Ο Θανάσης Κουκουριτάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των +84 κιλών στο 32TH INTERNATIONAL BOSPHORUS CUP ISTANBUL που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Συγχαρητήρια και στον Κωνσταντίνο Κοσμά και Γιάννη Τσιλογεωργη για την δυνατή τους παρουσία!!

Ο δικός μας Θανάσης Κουκουριτάκης πέτυχε άλλη μια σπουδαία επιτυχία. Ο σπουδαίος Έλληνας καρατέκα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των +84 κιλών στο 32TH INTERNATIONAL BOSPHORUS CUP ISTANBUL που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Πρόκειται για το σπουδαιότερο τουρνουά του καράτε, συγκεντρώνοντας τους σπουδαιότερους αθλητές του κόσμου.

το tvsport.gr συγχαίρει τον παγκόσμιο Ηρακειώτη Πρωταθλητή και τού εύχεται από καρδιάς στον επόμενο αγώνα να μας φέρει και το χρυσό μετάλιο γιατί το αξίζει.
Μπράβο σου θανάση.81448602 2734704036623649 7034557897090531328 o

 

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρωταθλητή μας Θανάση Κουκουριτάκη


Χάλκινο μετάλλιο στο Bosphorus cup??!!!Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους δασκάλους μου Periklis Kanellis και Γιάννη Κανέλλη, την φυσικοθεραπευτρια μου Χαριτωμένη Δημητρίου, την αθλητική ψυχολογο μου Μαρία Σβολιαντοπούλου καθώς και τον πολύ καλό μου φίλο και δάσκαλο του συλλόγου Academyshotokan Heraklion Κατσαντά Βασίλη . Επίσης να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου Hayashi (Vassilios Taipliadis), Theodoros Kalousos και τέλος όλους εσάς για τις υπέροχες ευχές σας και την στήριξη σας!!!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics