Breaking News
04 Μαρτίου 2020

Η Jessica Margulies, εκτός από δασκάλα σε σχολείο, είναι προπονήτρια στο Title Boxing της Νέας Υόρκης, αναλαμβάνοντας παιδιά με ειδικές ικανότητες.



Όλο και περισσότερες λαμπρές ιστορίες βρίσκουμε σε όλο τον κόσμο με ανθρώπους να πρωτοτυπούν για να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας.

Στην περίπτωση της Jessica Margulies, που είναι δασκάλα για αυτιστικά παιδιά, η απόφαση της να δημιουργήσει ένα τμήμα πυγμαχίας, αποτελεί ένα πραγματικό κοινωνικό έργο.

Η Jessica εκτός από δασκάλα σε σχολείο, είναι προπονήτρια στο Title Boxing της Νέας Υόρκης, αναλαμβάνοντας παιδιά με ειδικές ικανότητες.

"Η πυγμαχία έχει κακή φήμη. Όταν ακούμε γι'αυτήν μας έρχεται στο μυαλό ο θυμός και οι καυγάδες. Είναι ακριβώς το αντίθετο. Η πυγμαχία έχει να κάνει με τον αυτοέλεγχο και την απελευθέρωση", τονίζει η Jessica που με περηφάνια συστήνει στο παρακάτω βίντεο έναν μαθητή της τον Joshua, που από τότε που ξεκίνησε την πυγμαχία, νιώθει αυτοπεποίθηση και κάνει ακόμη και σπάρινγκ!

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο:

sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics