Breaking News
22 Ιουλίου 2020

Οι Αλέξανδρος Ράπτης και Άξελ Γιάκομπσεν δεν μπορούν μακριά από το αγαπημένο τους άθλημα κι έτσι συμμετείχαν το Σάββατο σ’ένα τουρνουά μπιτς βόλεϋ.

 

Γίνε συνδρομητής στο εβδομαδιαίο PAO Magazine και απόκτησε πρόσβαση σε ποιοτικό περιεχόμενο για τον Παναθηναϊκό, που δεν θα βρεις ελεύθερα στο διαδίκτυο! Μπες στο https://paomagazine.gr/.

Ο Έλληνας ακραίος κι ο Αργεντινός πασαδόρος είχαν καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ και του Πρωταθλήματος, όντας δύο εκ των κορυφαίων παικτών της σεζόν. Οι δύο τους λοιπόν, είχαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν από την δύσκολη χρονιά, συμμετέχοντας σ’ένα τουρνουά μπιτς βόλεϋ.

Η διοργάνωση έγινε από την Beach Volley Academy, κατόπιν πρωτοβουλίας του άλλοτε παίκτη του «Τριφυλλιού», Θάνου Μαρούλη, κι έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Village Shopping & More στο Ρέντη.

Το δίδυμο του Παναθηναϊκού πάντως δεν κατάφερε να φτάσει «μακριά» στην διοργάνωση, στην οποία αναδείχτηκαν νικητές οι Κώστας Κογκαλίδης και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

«Ήταν ευκαιρία να αποφορτιστούμε μετά από μία σειρά δύσκολων αγώνων. Βέβαια και εμείς οι αθλητές δεν μπορούμε πολύ καιρό χωρίς μπάλα. Ήθελα να βοηθήσω και τον φίλο μου Θάνο Μαρούλη που μας κάλεσε να παίξουμε και ήθελα και εγώ να παίξω λίγο στην άμμο και ήταν καλή ευκαιρία αυτό το τουρνουά» δήλωσε ο Αλέξανδρος Ράπτης.

«Δεν παίζω συχνά μπιτς βόλεϊ, μόνο καμιά φορά με τους φίλους μου στη παραλία, αλλά ποτέ σε τουρνουά. Είχε πλάκα όμως, πέρασα καλά. Ο Αλέξανδρος παίζει πολύ καλά και στην άμμο. Νομίζω το πρόβλημα στον αγώνα μας ήμουν εγώ (γέλια). Έκαναν σερβίς πάντα σε μένα, πήρα κάποιους πόντους αλλά έκανα αρκετά λάθη» ήταν τα λόγια του Άξελ Γιάκομπσεν.
olaprasina1908.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics