Breaking News
29 Ιουλίου 2020

Άλλη μία διοργάνωση αναγνωρίστηκε από την ΕΟΠΕ στην Πάτρα και εντάχθηκε στις Ειδικές Διοργανώσεις 2020. Η Αχαΐα αποτελεί την περιοχή με την μεγαλύτερη δραστηριότητα (διοργανώσεις και κατασκευή νέων εγκαταστάσεων) για την τρέχουσα περίοδο.

 

Η διοργάνωση 1o JUMA CUP διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 7-9 Αυγούστου στην εγκατάσταση LOUX PLUS ‘N’ LIGHT BEACH ARENA και έχει χρηματικά έπαθλα 600 ευρώ μοιρασμένο στα δύο φύλα (Άνδρες – Γυναίκες).

Όλες οι αναγνωρισμένες διοργανώσεις εγγυώνται την τήρηση των Ειδικών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και των λοιπών προδιαγραφών των Ειδικών Διοργανώσεων.

Πληροφορίες για το Πατρινό τουρνουά με υπεύθυνο τον διεθνή αθλητή Νικόλα Χριστόπουλο ΕΔΩ.

Η συνολική λίστα των αναγνωρισμένων τουρνουά ΕΔΩ, ενώ οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερωθούν για τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για το άθλημα στο www.gga.gov.gr (όπως θα ισχύουν για τις ημέρες διεξαγωγής του κάθε τουρνουά).
volleyball.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics