Breaking News
02 Νοεμβρίου 2020

Απάντηση σε πολύ έντονο τόνο έδωσαν τα πέντε μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, στην κατηγορία που τους απηύθυναν τα υπόλοιπα πέντε για κωλυσιεργία και απροθυμία να επιλυθούν σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα.

 

Συγκεκριμένα οι Θ. Μαργαρίτης Σιετής, Π. Περάκης, Κ. Μητρόπουλος, Γ. Γιαννέλης και Αθ.Φυλακτός υπογράφουν την απαντητική επιστολή που δημοσίευσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ και σύμφωνα με την οποία χαρακτηρίζει την έτερη παραγοντική πεντάδα ως εκφραστές και συνεχιστές «.... της τελεσίδικα τιμωρημένης από την ΕΦΙΠΗΔ Διοίκησης Ποντίδα-Γερολύμπου, από την οποία και προτάθηκαν».

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος δημοσίως για σχέσεις εξάρτησης με τον επίτιμο πρόεδρο και εκπρόσωπο του καράτε στην ΕΟΕ, Γιώργο Γερόλυμπο και τη σύζυγό του, Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, η οποία ήταν η τελευταία εκλεγμένη πρόεδρος της ΕΛΟΚ, πριν τιμωρηθεί η διοίκησή της και οριστεί νέα από το Πρωτοδικείο.

Προς το παρόν το Δ.Σ. αριθμεί 10 μέλη, καθώς το 11ο -ο πρόεδρος κοινής αποδοχής Δημήτρης Βερβεσός- παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Η επιστολή απάντησης των «5» που πριν από την επιλογή Βερβεσού αποτελούσαν τη λεγόμενη μειοψηφία, αναφέρει τα εξής:

«Το Μονομελές Πρωτοδικείο διόρισε στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προσωρινή Διοίκηση πέντε μελών από κάθε παράταξη, με ανεξάρτητο πρόεδρο τον κ. Βερβεσό, ως μέτρο θεραπείας του αντιδημοκρατικού τρόπου, με τον οποίο η πλειοψηφία Κουλουρίδη είχε αποκλείσει τα πέντε μέλη της μειοψηφίας από κάθε διοικητική θέση, κατά την συγκρότηση σε σώμα της 10.3.2020.

Αποτελεί αν μη τι άλλο, τεράστια υποκρισία, να εγκαλείται η μέχρι χθες φιμωμένη μειοψηφία για αντιδημοκρατική, αδιαφανή, εξωθεσμική και ανεύθυνη συμπεριφορά από τους ανθρώπους οι οποίοι διοίκησαν με αυτόν τον ακριβώς τον τρόπο κατά τους τελευταίους 9 μήνες, έχοντας αφήσει απλήρωτους εργαζόμενους, λογαριασμούς και Δημόσιο.

Καθημερινά, μήτε του Σαββατοκύριακου εξαιρουμένου, καλούμαστε σε προσχηματικά έκτακτα Διοικητικά Συμβούλια δήθεν για την εξεύρεση προσώπου κοινής αποδοχής προς αντικατάσταση του παραιτηθέντος προέδρου. Με τους ανθρώπους αυτούς το μοναδικό κοινό μας σημείο είναι ότι δεν έχουμε κανένα κοινό σημείο, καθώς η μέχρι σήμερα αυθαίρετη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της πεντάδας Κουλουρίδη, αποτελεί τον γνησιότερο εκφραστή και συνεχιστή της τελεσίδικα τιμωρημένης από την ΕΦΙΠΗΔ Διοίκησης Ποντίδα-Γερολύμπου, από την οποία και προτάθηκαν.

Η παραίτηση του κ. Βερβεσού εναποθέτει τον διορισμό ανεξάρτητου προέδρου του ΔΣ της ΕΛΟΚ, αποκλειστικά στα χέρια της Δικαιοσύνης και όχι στα δικά τους. Οι Σύλλογοι της ΕΛΟΚ που έχουν σήμερα δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με τα κριτήρια της ΓΓΑ είναι λιγότεροι από 20 σε σύνολο 250. Για ποιες εκλογές τον Ιανουάριο θέλει να συν-αποφασίσουμε ο κ. Κουλουρίδης μετά και το νέο lockdown; Για ποιον προπονητή και καυτά θέματα κόπτεται η θρασύτατα διαμαρτυρόμενη πεντάδα όταν η ομοσπονδία με ευθύνη τους δεν έχει έμμισθο εθνικό προπονητή, που αποτελεί λόγο αφαίρεσης της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης; Οι κκ Γιάννης Κουλουρίδης,Δ. Μακρής, Μ. Σιταράς, Σ. Σκούφιας και Μ. Χαραλάμπους έχουν απωλέσει το τεκμήριο της αθωότητας από την ώρα που προτάθηκαν από τον κ. Γερόλυμπο. Αφού έχασαν στις 12/10/2020 και το προνόμιο της αυθαιρεσίας, ακολουθούν σήμερα τον μονόδρομο της δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων. Δεν θα τους ακολουθήσουμε καθώς στην καθοδική τους πορεία έχουν απωλέσει και την κοινή λογική».
onsports.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics