Breaking News
06 Νοεμβρίου 2020

Η Μαρία Πρεβολαράκη προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου



Δεύτερο μετάλλιο για την εθνική ομάδα πάλης ανδρών-γυναικών που μετέχει στο πρωτάθλημα Όπεν της Πολωνίας στη Βαρσοβία, με την Μαρία Πρεβολαράκη να κατακτά την 3η θέση στην κατηγορία των 53κ. γυναικών.

Η 29χρονη πρωταθλήτρια, έχει εξασφαλίσει την παροουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όπως και τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής ομάδας, προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που αν δεν αλλάξει κάτι θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι από τις 12 μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Το Όπεν της Πολωνίας είναι αξιολογημένο από την παγκόσμια ομοσπονδία και μετέχουν αθλητές κι αθλήτριες από έξι χώρες. Η Πρεβολαράκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο, μαζί με την Πολωνή, Ροκσάνα Ζάσινα.

Νικήτρια στην κατηγορία των 53κ. ήταν η Ρωσίδα, Ανζέλικα Βετόσκινα, καθώς στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο επικράτησε της Καταρζίνα Κράβτσικ από την Πολωνία με 11-9.

Για τα ελληνικά χρώματα είχε προηγηθεί το χάλκινο μετάλλιο από τον Γιώργο Πιλίδη στα 61κ. της ελευθέρας πάλης.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics