Breaking News
11 Νοεμβρίου 2020

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά και το βίντεο με την προπόνηση που κάνει… τρομάζει και δείχνει πόσο αποφασισμένη είναι για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

 

Το 2020 ήταν μια πολύ καλή χρονιά, σε αγωνιστικό επίπεδο, για τη Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε 8 νίκες και μόλις 3 ήττες στα 3 Grand Slam που έγιναν, παίρνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της την πρόκριση στους «16» σε Grand Slam και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις. Παράλληλα έφτασε μέχρι το Νο20 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ωστόσο, στοχεύει σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις μέσα στο 2021 και γι’ αυτό μετά από ολιγοήμερες διακοπές, έπεσε και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά.

Μάλιστα, το βίντεο από τον τρόπο προπόνησης της Σάκκαρη είναι συγκλονιστικό και ενδεικτικό της τρομερής αποφασιστικότητας που έχει για να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά το νέο έτος!

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από την προπόνησή της

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics