Breaking News
11 Νοεμβρίου 2020

Δεκαπέντε παίκτες και παίκτριες άρχισαν ξανά τις προπονήσεις στην ανακαινισμένη αίθουσα «Stiga» 

Στην ανακαινισμένη αίθουσα «Stiga» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας επέστρεψαν από σήμερα τα μέλη των εθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Όπως είχε γράψει πριν από μερικές ημέρες το Sports3.gr, η ΓΓΑ άναψε το «πράσινο» φως προκειμένου οι παίκτες και οι παίκτριες να έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται στο «σπίτι» του αθλήματος.

Ετσι κι έγινε σήμερα (11/11) το απόγευμα, με 15 αθλητές κι αθλήτριες να ανταλλάσσουν τις πρώτες μπαλιές στην αίθουσα «Stiga», που βάφτηκε και με νέο φωτισμό δείχνει μια διαφορετική εικόνα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βατσακλής είδε και να εγκρίνονται και τα 18 ονόματα που είχε ζητήσει, από τις κατηγορίες ανδρών-γυναικών και νέων ανδρών-γυναικών.

Μέσα στις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις θα ενταχθούν ο Τάσος Ρηνιώτης, που βρίσκεται στη Σουηδία, η Κωνστναντίνα Παρίδη, που είναι στην Τσεχία και ο Παναγιώτης Γκιώνης που ταξίδεψε στην Ιαπωνία.

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics