Breaking News
12 Νοεμβρίου 2020

Ο Χρήστος Βολικάκης προσπάθησε να φθάσει σε ένα 5ο μετάλλιο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

 

O Χρήστος Βολικάκης άρχισε την προσπάθειά του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας στο Πλόβντιβ, με την 4η θέση στον αγώνα του σκρατς.

Ο 32χρονος Βολιώτης, των τεσσάρων μεταλλίων στην ιστορία της διοργάνωσης, προσπάθησε να φθάσει σε μια ακόμα κατάκτηση, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Ο Ιούρι Λεϊτάο είναι ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης στο αγώνισμα του σκρατς (15 χλμ.-60 γύροι), με τον Πορτογάλο να φθάνει στο δεύτερο μετάλλιο στο Πλόβντιβ, καθώς χθες ήταν 2ος στον elimination race. To ασημένιο πήρε ο Ουκρανός, Ρόμαν Γκλάντις και το χάλκινο ο Βρετανός, Ολιβερ Γουντ.

Ο Ισπανός Σεμπάστιαν Μόρα, όχι μόνο δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά δεν έπαιξε ρόλο στην κούρσα και περιορίστηκε στην 9η θέση.

Το συνολικό αποτέλεσμα στο σκρατς
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics