Breaking News
18 Νοεμβρίου 2020

Ο Γιώργος Σίμος είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς που επέστρεψαν από τις εθνικές τους εν όψει της αναμέτρησης με τον Βόλο.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΟΦΗ για την προπόνηση της Τετάρτης:

Με την επιστροφή των διεθνών, Abdul Weiss, Απόστολου Διαμαντή και Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (23/11) με τον Βόλο.

Ο Διαμαντής, ο οποίος αγωνίστηκε στο α’ ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης με την Σκωτία, ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Weiss και Μπαλογιάννης.

Ο Απόστολος Γιάννου έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Θοδωρής Μίγγος, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, έκανε θεραπεία.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Είσαι ο καλύτερος προπονητής; Στα Fantasy τουρνουά φτιάχνεις τη δική σου ομάδα & διεκδικείς την κορυφή. Πάτα εδώ!

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Πραξιτέλης Βούρος. Οι Νίκος Μαρινάκης και Felipe Souza ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Vahid Selimovic, ο οποίος επιστρέφει απόψε στο Ηράκλειο και ο Adil Nabi.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους και άσκηση τακτικής με τελειώματα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (19/11) στις 11:00 στο Παγκρήτιο στάδιο.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics