Breaking News
22 Νοεμβρίου 2020

Η Ελίνα Τζένγκο έχει βλέψεις μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο


Η Ελίνα Τζένγκο είναι μια από τις νέες μεγάλες ελπίδες για τον κλασικό αθλητισμό της χώρας μας.

Η 18χρονη έχει ήδη εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις και τις επιτυχίες της στον ακοντισμό, το καλοκαίρι έφθασε σε ένα μεγάλο ρεκόρ στο πρωτάθλημα Ε-Ν στα Ιωάννινα, στέλνοντας το ακόντιο να καρφωθεί στα 63.96μ., η δεύτερη κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας, πίσω από τα 67.51μ. της Μιρέλα Μανιάνι από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ το 2000.

Η Ελίνα Τζένγκο και τη νέα χρονιά ηλικιακά θα ανήκει στην κατηγορία των νεανίδων, όμως οι στόχοι της φθάνουν μέχρι το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο σύλλογός της, ΑΣ Κένταυρος της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο με την Ελίνα Τζένγκο σε προπονητική βολή.’

Αν και το βίντεο είναι σε αργή κίνηση, δεν είναι δύσκολο κάποιος να διακρίνει την τεχνική και την έκρηξη της 18χρονης ρίπτριας.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics