Breaking News
25 Νοεμβρίου 2020

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τους Πολίτες μετά το 3-0 στο Etihad.
Καραχάλιου Μαρία  

 

Την Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός απόψε (25/11 19:55) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του του UEFA Champions League.

Ολυμπιακός

Προέρχεται από νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των αιωνίων. Το βασικό του πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η απουσία των Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Χασάν που διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19, καθώς και οι Βαλμπουενά, Μπρούμα, Χολέβας, Βινάγκρε που είναι τραυματίες.

Σύμφωνα με την UEFA η πιθανή ενδεκάδα του Μαρτίνς είναι η ίδια με την οποία ξεκίνησε στην τελευταία αγωνιστική. Ωστόσο δεν είχε υπολογιστεί η απώλεια του Ραντζέλοβιτς. Υπενθυμίζουμε ότι από την ευρωπαϊκή λίστα Α του Ολυμπιακού έχουν απομείνει οι εξής παίκτες: Σα, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σισέ, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Πέπε, Φορτούνης, Μασούρας, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Σουντανί, Βρουσάι

Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται μόνο νίκη στα παιχνίδια που ακολουθούν ( Μάντσεστερ Σίτι, Μαρσέιγ και Πόρτο) για να μπορέσουν έστω να ‘φλερτάρουν’ με την πρόκριση. Βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς και 1 νίκη. Για να τερματίσουν στην πρώτη θέση θα πρέπει να κερδίσουν τα επόμενα τρία παιχνίδια, με την Μάντσεστερ Σίτι να φέρνει τρεις ήττες παράλληλα.

Μάντσεστερ Σίτι

Δεν διανύει και την καλύτερη της χρονιά στην Premier League καθώς βρίσκεται στην 13η θέση με μόλις 12 βαθμούς. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναζητά μόνο την νίκη ,η οποία θα τους επισφραγίσει ως ένα βαθμό την πρόκριση προκείμενου να μπορέσουν να αφοσιωθούν και στις άλλες διοργανώσεις.

Σύμφωνα με την UEFA η πιθανή ενδεκάδα της αγγλικής ομάδας είναι παρόμοια με εκείνη του προηγούμενου αγώνα. Ο Έντερσον κάτω από τα δοκάρια. Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτε και Κανσελό στην άμυνα. Ντε Μπρόινε, Ρόντρι, Γκουντογκάν στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν οι Στέρλινγκ, Ζεσούς, Φοντέν.

Οι ‘Cityzens’ είναι πρώτοι στην βαθμολογία της κατηγορίας με εννέα βαθμούς και νίκη σε κάθε αγώνα. Έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης κι αν καταφέρουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό με την Πόρτο να χάνει από την Μαρσειγ, θα ξεφύγουν στην πρώτη θέση με αρκετούς βαθμούς διαφορά.

Μεταξύ τους προϊστορία
Είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωποι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το πρώτο παιχνίδι έληξε με την Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί του Ολυμπιακού 3-0 στο Etihad.

Διαιτητής του αποψινού αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο 39χρονος Ντάβιντε Μάσα. Ο Ιταλός είναι παλιός γνώριμος με τους ερυθρόλευκους, καθώς σφύριξε και στο ματς απέναντι στην Άρσεναλ τον προηγούμενο Φεβρουάριο, όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στους 32 του Champions League. Μακάρι και αυτή την φορά να φέρει τύχη…
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics