Breaking News
01 Μαρτίου 2016

Απο 12 Μαρτίου,θα βρισκόμαστε στο Ηράκλειο Κρήτης!! Τμήματα παιδικής αυτοάμυνας (6-11 ετών),εφηβικά τμήματα (12-17 ετών) και τμήματα ενηλίκων (18+)..

Έρχεται στην Ελλάδα, το Krav Maga Maleh, το αυθεντικό σύστημα τακτικών αυτοάμυνας απο το Ισραήλ, και πριν γνωριστούμε μαζί του θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε οτι γενικότερα το Krαv Maga, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ, και οι άνθρωποι που εκπαιδευόμαστε σε αυτό, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ(αυτοί που ασκούν μια τέχνη λέγονται καλλιτέχνες)!!!
Το ζητούμενο στο Krav Maga Maleh, είναι ΜΟΝΟ να φτάσεις ΑΣΦΑΛΗΣ στο σπίτι σου!!! Δεν είναι σπόρ για να διακριθείς, δεν θα γίνεις ποτέ κυπελλούχος Ελλάδος, δεν θα συμμετάσχεις σε κανένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, δεν θα πας σε Ολυμπιακούς Αγώνες!!!
Ξέρουμε οτι η βία στο δρόμο είναι επικίνδυνη, απρόβλεπτη, και χωρίς κανόνες...γι αυτό στο Krav Maga Maleh, εκπαιδεύσαι να κάνεις οτιδήποτε είναι δυνατό προκειμένου να επιβιώσεις!!!
Η προπόνηση μας, πρέπει ν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, έτσι, για την προπόνησή μας, επικεντρωνόμαστε στην μάχη απο "μειονεκτική θέση" και σε ρεαλιστικά σενάρια!!
Δυνατός ενάντια σε αδύναμο, δυο ή τρείς αντιπάλοι εναντίον ενός, οπλισμένος ενάντια σε άοπλο κτλ...καταστάσεις πολύ συνηθισμένες στη πραγματική ζωή.
Επειδή σε καταστάσεις που συμβαίνουν στο δρόμο, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ την πολυτέλεια του χρόνου, το κλειδί είναι η απλότητα των κινήσεων, των ενστικτωδών κινήσεων, ωστε με μικρό αριθμό τεχνικών, να λύνουμε μεγάλο αριθμό προβλημάτων!!!
Στο Ισραήλ, μια χώρα σε διαρκή πόλεμο,οταν δημιουργήθηκε το Krav Maga, έπρεπε οι τεχνικές να διδάσκονται έυκολα, γρήγορα, να μην ξεχιούνται, και να μπορούν να εφαρμοστούν απο οποιονδήποτε, σε αντίθεση με τις πολεμικές τέχνες που απαιτούν "ειδικές ικανότητες".
Μέσα απο εξειδικευμένη προπόνηση, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα είσαι σε θέση ν αντιμετωπίσεις την πραγματική βια του δρόμου, τόσο για σενα όσο και για τους αγαπημένους σου, ενω΄παράλληλα θα μπορείς να διατηρείς το σώμα σου σε φόρμα!!

 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ KRAV MAGA MALEH ΓΙΑ ΜΕΝΑ?
Για ν απαντήσουμε σ αυτή την ερώτηση, πρέπει να δείς εαν ανήκεις σε μια απο τις παρακάτω κατηγορίες:
---Θέλεις να μάθεις να προστατεύεις τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου, σε σύντομο χρονικό διάστημα?
Αν η απάντηση είναι "ναι", τότε το Krav Maga Maleh είναι για σένα, καθώς ΔΕΝ υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο, ωστε σε μικρό χρονικό διάστημα να είσαι σε θέση να προστατέυσεις αποτελεσματικά τον εαυτό σου!!!
---Αμεσα αποτελεσματικό : Επειδή μαθαίνεις γρήγορα το σύστημα αυτοάμυνας αυτό, εξίσου γρήγορα αναπτύσεται και η αυτοπεποίθησή σου. Στο Krav Maga Maleh, ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις 6 μήνες προπόνηση προκειμένου να τελειοποιήσεις μια τεχνική, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις απο την πρώτη κιόλας ημέρα!!!
---ΔΕΝ εχει τους αυστηρούς κανόνες ιεραρχίας των Πολεμικών Τεχνών (Σε κάποιες πολεμικές τέχνες, οι νέοι μαθητες, ΔΕΝ επιτρέπεται ουτε καν να μιλούν με παλιούς μαθητές κτλ).
Αντίθετα, στο Krav Maga Maleh,παροτρύνουμε τους νέους μαθητές να αναπτύσουν σχέσεις με τους παλαιότερους ωστε ακόμα πιο γρήγορα να γίνουν αποτελεσματικότεροι!!!
---ΔΕΝ θέλεις να συμμετάσχεις σε αγώνες : Αρκετές πολεμικές τέχνες, διδάσκουν τους μαθητές με εντυπωσιακές "χορευτικές φιγούρες", όμως πολύ καλά ξέρουμε οτι πολλά απο αυτά ΔΕΝ είναι εφαρμόσιμα στην κανονική ζωή, και πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΌΓΟΣ να εκπαιδευσουμε στην Ελλάδα του 2016, ενα παιδί, στο "πως να χειρίζεται καλά ενα σπαθί Σαμουράι".
Το Krav Maga Maleh, έιναι ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ και ΜΟΝΟ!!!
Αν λοιπόν τα παραπάνω είναι το ζητούμενό σου, καλώς ήρθες στο Krav Maga Maleh!!!
                          Για περισσοτερες πληροφοριες,στην επίσημη σελίδα μας

στο Facebook: https://m.facebook.com/Krav-Maga-Maleh-Greece-1657263704561127/

                 

                                              Καλαϊτζάκης Δημήτρης

                                    Head Instructor Krav Maga Maleh Greece

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics