Breaking News
22 Μαΐου 2021

Επιμέλεια: Θωμάς Τζουβάρας
Ο Διονύσης Ξένος λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Βινίσιους Φιγκέρα στο Τόκιο

 

Ο Διονύσης Ξένος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης καράτε στην κατηγορία των -67 κιλών, καθώς επικράτησε του Εβγκένι Πλακούνιν 1-0, χαρίζοντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ελληνική αποστολή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πόρετς στην Κροατία.

ΟΔιονύσης Ξένος επικράτησε του Εβγκένι Πλακούνιν με 1-0 στον τελικό των -67 κιλών των ανδρών και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας το πέμπτο μετάλλιο για την Εθνική μας ομάδα, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Πόρετς της Κροατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο αδερφός του, Χρήστος Στέφανος, κατέκτησε πριν από το χάλκινο μετάλλιο στο 60 κιλά, νικώντας τον Γερμανό Χας Φλοριάν με 5-1, ενώ τις προηγούμενες ημέρες η ελληνική αποστολή είχε κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο και δύο χάλκινα.

sport24.gr

 Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 [vid]

 

Τελικό με πανελλήνιο ρεκόρ η Ντουντουνάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics