Breaking News
26 Μαΐου 2021

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε 2021
Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι μπορούν να κάνουν τα πάντα, να κοντραρουν τις μεγαλύτερες δυνάμεις του κόσμου και να τις κερδίσουν άλλωστε αυτό μας έχει δείξει και η ιστορία μέχρι σήμερα και αυτό κάναμε και εμείς σε αυτό το πρωτάθλημα.

Όλη η ομάδα ημασταν ένα,μια γροθιά και ήρθαμε στη 5η θέση της γενικής κατάταξης στην Ευρώπη και εδώ θέλω να συγχαρώ τα μετάλλια μας Dionisis Xenos?, Vicky Panetsidou?, George Tzanos B ?, Stefanos Xenos ?, Elena Chatziliadou II ? αλλα και όλα τα παιδιά διοτι έδωσαν και την ψυχή τους στο τατάμι και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτα τους δασκάλους μου Periklis Kanellis και Ioannis Kanellis για όλη αυτή τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει,τον αρχηγό αποστολής Kostas Papadopoulos ο οποίος τα συντόνιζε όλα τέλεια και ήταν ο ορισμός του Αρχηγού, τους εθνικούς προπονητές μας Dimitris Triantafyllis Maximos Dhmhtrios Xatzhliadhs Ioannis Kanellis που ήταν συνεχώς στο πλευρό μας και παλευαν μαζί μας το κάθε δευτερόλεπτο,τον διαιτητή μας Γκορεζης Παναγιώτης ο οποίος έδωσε τον δικό του αγώνα ,τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας μας Ilias Moutaftsis για την εξαιρετική δουλεια και φυσικά ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στην προσωρινή διοίκηση του κ. Θοδωρή Σιετη που ελπίζουμε να γίνει και μόνιμη γιατί αυτά τα οποία είναι αυτονόητα για μια εθνική ομάδα και που τόσα χρόνια δεν τα είχαμε από τους προηγούμενους μέσα σε μια εβδομάδα τα έκανε πράξη.

Τέλος να ευχαριστήσω από την ομάδα μου τη προσωπική μου φυσικοθεραπευτρια Χαριτωμένη Δημητρίου και την αθλητική ψυχολόγο μου Μαρία Σβολιαντοπούλου, τους χορηγούς μου που με στηρίζουν αυτούς τους δύσκολους καιρούς Hayashi Vassilios Taipliadis , Theodoros Kalousos , Minoan Lines S.A. και φυσικά όλους εσας για τη στήριξη,τα μηνύματα και την αγάπη σας.


Η Ελλάδα είναι και θα συνεχίσει να είναι εκεί που της αξίζει...στη κορυφή!!!!!
Διαβάστε επίσης

Ο Σίμος ανέλαβε την Εθνική Ελπίδων

 

Γ ΕΘΝΙΚΉ: Ακόμη ένα βήμα τίτλου από Ηρόδοτο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics