Breaking News
17 Οκτωβρίου 2021

Γ’ Κατηγορία, 19 μήνες μετά…

Στη σέντρα μπαίνουν οι ομάδες της Γ' ΕΠΣΧ την Κυριακή και η αυλαία της φετινής χρονιάς ανοίγει το πρωί στο γήπεδο Μουρνιών.


Εκεί, οι Νέοι Μινωταύρου υποδέχονται τον Κουμπέ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από 19 μήνες, αφού τελευταία φορά που υπήρξε δράση στη Γ’ Κατηγορία, ήταν στις 8 Μαρτίου 2020.

Τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της ημέρας θα γίνουν το απόγευμα. Η Κορωνίδα μετά από πολλά χρόνια με παρουσία σε Α’ και Β’ ΕΠΣΧ, θα κάνει μία νέα προσπάθεια και θα φιλοξενήσει στον Βάμο τον Ατρόμητο Μάλεμε. Στους Αγ. Αποστόλους ο Τάλως ως τυπικά γηπεδούχος θα παίξει με τα Σφακιά, ενώ στη Μον. Ελιά, η νεοσύστατη ομάδα των Περιβολίων θα κοντραριστεί με τη Δάφνη.

Aναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 17 Οκτωβρίου


11:00 Νέοι Μινωταύρου-Κουμπές στις Μουρνιές
16:00 Κορωνίδα-Ατρόμητος στον Βάμο
16:00 Τάλως-Σφακιά στους Αγ. Αποστόλους
16:00 Περιβόλια-Δάφνη στη Μ. Ελιά

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου

16:00 Κρ. Αστέρας-Ασπάλαθος στη Μ. Ελιά
Ρεπό: Γαλατάς

athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Η πρεμιέρα της Α2 εθνικής κατηγορίας-Πινγκ-πονγκ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics