Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2022

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Βόλου για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ο Κώστας Μπράτσος έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

 

Η αποστολή του Βόλου για το ματς με τον ΟΦΗ
Στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ δοκιμάζει την Κυριακή (13/2, 15:00) ο Βόλος για την 23η αγωνιστική της Super League 1. Η προετοιμασία της ομάδας της Μαγνησίας για το παιχνίδι στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκε και ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Στην αποστολή για τον αγώνα με τους Κρητικούς συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές. Οι Βολιώτες είναι αήττητοι στα τρία τελευταία τους παιχνίδια, ενώ έχουν και δύο συνεχόμενα σπουδαία διπλά. Νίκησαν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ενώ έμειναν στο 1-1 με τον Ιωνικό.


Αναλυτικά στην αποστολή του Βόλου συμπεριλήφθηκαν οι:

Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Πουρίτα, Φερράρι, Γκιουλέν, Ρομέρο, Λογαράς, Σιέλης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Μπαρτόλο, Κορέα, Φερνάντες, Νίνης, Ροσέρο, Ρεγκατίν, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.
Fosonline.gr
Διαβάστε επίσης:

Υποψηφιότητες για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάρκινσον και δύο διεθνή όπεν βετεράνων υπέβαλλε η ΕΦΟΕπΑ

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 12/02/2022 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics