Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2022

Διακρίσεις για αμαζόνες και ιππείς από την Κρήτη


Στους αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων που έγιναν στην Αθήνα…

 Mε απόλυτη επιτυχία και σε χριστουγεννιάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκαν, στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας, οι 74οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππασίας στα αθλήματα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας και της Υπερπήδησης Εμποδίων.

Κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Αγώνων αναδείχθηκαν οι Πανελληνιονίκες και στα δύο αθλήματα, στις Κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων. Στους αγώνες της Υπερπήδησης Εμποδίων έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν αμαζόνες και ιππείς από την Κρήτη, επιβεβαιώνοντας και πάλι το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο.
Συγκεκριμένα, στην Εφήβων, στο ύψος εμποδίων 1.30μ. η Γεωργιάννα Καραταράκη με τον «Alexandro» ήταν η μόνη που αγωνίστηκε για την διεκδίκηση τίτλου Πανελληνιονίκη.

 Νικήτρια, στο ύψος των εμποδίων 1.05μ. ήταν η Ραβαέλα- Πετρούλα Κουμουλά με τον «Clear the way».

 Σε ότι αφορά στο ύψος 1.00μ., νικητής αναδείχθηκε ο Μανώλης Αλμπαντάκης με το άλογο «Bellisima».

 Σε αγώνισμα της ελεύθερης συμμετοχής έλαβαν μέρος και οι :Άννα Αβατάγγελου με τη «Nana», ο Μιχάλης Μαυράκης, η Λυδία Παπαδάκη με το άλογο «Nishtar» και ο Βασίλειος Φαρμακιώτης με το άλογο «Zsazsa».

 Από:Πετρούτσου Μαρία Εκτύπωση
neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 11/12/2022

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics