Breaking News
21 Απριλίου 2023

Πιστή στο ραντεβού της με τα μετάλλια η Μαρία Πρεβολαράκη.

Η «Κυρία» της ελληνικής πάλης κατέκτησε το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ και ανέβηκε για μία ακόμα φορά στην καριέρα της στο βάθρο μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Η Πρεβολαράκη αγωνίστηκε στον «μικρό» τελικό των 53 κιλών απέναντι στην Ιούλια Λέορντα από την Μολδαβία. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρουσιάστηκε αποφασισμένη και συγκεντρωμένη και προηγήθηκε 1-0 αρχικά και 3-0 στη συνέχεια.


Η Μολδαβή προσπάθησε να αντεπιτεθεί στο τέλος και μείωσε σε 3-2, όμως η Μαρία στην ίδια φάση πέρασε από πίσω και έφτασε στο 4-2. Μάλιστα, η τελική νίκη της ήρθε με σκορ 5-2, καθώς το challenge των Μολδαβών δεν έγινε δεκτό.

fosonline
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 21 Απριλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Λήγει η διορία για εγγραφή στο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics