Breaking News
05 Ιουλίου 2023

Στο Ευρωπαϊκό πάλης με τον προπονητή της Παράσχο Δεσκουλίδη


Για την Ουγγαρία αναχώρησε η Μαρία Βανδουλάκη -Βάνδουλα - με τον προπονητή της Παράσχο Δεσκουλίδη καθώς αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ολυμπιακής Πάλης U15 2023 που ξεκινάει αύριο Πέμπτη και ολοκληρώνεται την Κυριακή.
«Μαριώ μας καλή επιτυχία, χωρίς τραυματισμούς, με όμορφους αγώνες! Απόλαυσε την πρώτη σου συμμετοχή Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:σε μία τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση!Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό της αθλήτριας μας Καφενείο ο λάκκος και τους ιδιοκτήτες του κ. Ευδοξία Τσεντεμενίδου και κ.Βαγγέλη Βάνδουλα για την πολύτιμη στήριξη που προσέφεραν στην αθλήτρια μας!», αναφέρουν στον σύλλογο του ΠΑΛ.ΕΥ.Ε

 

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

 Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Στο νήμα κρίθηκε το δεύτερο φιλικό ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Ισπανία

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics