Breaking News
14 Ιουλίου 2023

Από την έκτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (τέλος Οκτώβρη-αρχή Νοέμβρη) θα μπουν στη διεκδίκηση του τίτλου οι ομάδες που μετέχουν στις εφετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δηλαδή ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης.

 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε σήμερα (13/7) τις ημερομηνίες του αγωνιστικού προγράμματος για την περίοδο 2023-24.

Οι αναμετρήσεις της έκτης φάσης (πρώτη αγωνιστική) θα διεξαχθούν από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2023, ενώ τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής θα τελεστούν στο διάστημα 5-7 Δεκεμβρίου 2023.

Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών έχουν προγραμματιστεί στο διάστημα 6-8 Φεβρουαρίου 2024, οι επαναληπτικοί στις 27-29 Φεβρουαρίου 2024 και ο τελικός στις 18 Μαΐου 2024.
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων: Αρχή με οκτώ αγώνες για τις εθνικές μας ομάδες

 

 

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics