Breaking News
05 Αυγούστου 2023

Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Καλλιτεχνικής Κολύμβησης για την Κρομμυδάκη από τα Χανιά και την Καραπαναγιώτου


Ο "Ελευθέριος Βενιζέλος" των Χανίων θα μείνει πρώτος στην "αξιολόγηση" των σωματείων του στίβου στην Ελλάδα
Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης Νεανίδων για το Ελεύθερο Ντουέτο και μάλιστα με άρωμα Κρήτης!

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ αναφέρει: Οι ιδιαιτέρως ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες διεθνείς μπαλαρίνες της πισίνας Μαρία Καραπαναγιώτου / Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (από τα Χανιά), μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση, πρώτευσαν στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης Νεανίδων, στο Φουντσάλ της Πορτογαλίας, και φόρεσαν το χρυσό μετάλλιο στο στήθος. Έτσι, ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, με την ελληνική σημαία να κυματίζει στον πιο ψηλό ιστό και τον εθνικό μας ύμνο να ακούγεται στην όμορφη πορτογαλική πόλη, κάνοντας υπερήφανους τους Έλληνες απανταχού.

Το ελληνικό δίδυμο βαθμολογήθηκε με 179,6146 β. για την εκπληκτική εκτέλεση του προγράμματός του και πήρε την πρωτιά με μεγάλη διαφορά από τις δεύτερες Ιταλίδες (165,1708) και τις τρίτες Ουκρανές (160,8500), παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος.

Είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων Καλλιτεχνικής, στο Ντουέτο, μετά από αυτό που είχαν κερδίσει στις (31/7/2007) στην Καλέγια της Ισπανίας από τις Δέσποινα Σολωμού και Νεκταρία Ραμνιώτη.

Αύριο Σάββατο (5/8), το μεσημέρι, η Ζωή Καράγγελου αγωνίζεται στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο.

Την Κυριακή ο τελικός για τη Γιαλαμά και το Ελεύθερο Ομαδικό

Με την καλύτερη βαθμολογία ανάμεσα στις συμμετέχουσες, που της έδωσε και την πρωτιά στον προκριματικό του Ελεύθερου Ομαδικού, η Εθνική μας ομάδα προκρίθηκε πανηγυρικά στον Τελικό του αγωνίσματος, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, στο Φουντσάλ της Πορτογαλίας, όπου θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο και -γιατί όχι- το χρυσό.
Η ομάδα μας, με τις Δήμητρα Καρατζόγλου, Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Σοφία Ρηγάκου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (αναπλ. Λυδία Παπαναστασίου, Ζωή Καράγγελου), εκτέλεσε υπέροχα το πρόγραμμά της και βαθμολογήθηκε με 240,8542 β. Στη δεύτερη θέση κατετάγη η Ισπανία με 238,6000 β. και στην 3η η Γαλλία με 208,4021 β.
Ο Τελικός του Ελεύθερου Ομαδικού είναι προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή (6/8) το απόγευμα

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 04/08/2023 [vid]

 

 

 

 

 

Φωτογήρανση: Οι συνέπειές της στο δέρμα και antiaging tips

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics