Breaking News
22 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν τα κατάφερε στη μάχη για το χάλκινο η Πρεβολαράκη

Διεκδικεί την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Πρεβολαράκη
Ήττα στο Παγκόσμιο από την Λουσία Γέπες Γκουσμάν…
Η Μαρία Πρεβολαράκη έδωσε τη μάχη της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης που διεξάγεται και φέτος στο Βελιγράδι, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στο νο1 του κόσμου, Λουσία Γέπες Γκουσμάν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 3-10 από την αθλήτρια από το Εκουαδόρ στον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου και έτσι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει κι ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από αυτήν τη διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η 31χρονη έφτασε μέχρι αυτό το σημείο επικρατώντας με 2-1 της Ακτένγκε Κεουνιμιάεβα από το Ουζμπεκιστάν στη φάση των 32, με 8-4 της Κινέζας Πανγκ Τζιάνιου στη φάση των 16 και με πλεονέκτημα έπειτα από το 1-1 με τη Ρουμάνα Αντρέα Άνα στα προημιτελικά. Στα ημιτελικά ηττήθηκε από την Ακάρι Φουτζινάμι από την Ιαπωνία με 0-10.

Πηγή sport24.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Η αθλήτρια του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου Άρτεμη Κουτράκη στην Εθνική Γυναικών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics