Breaking News
13 Νοεμβρίου 2023

Έξαλλος Κούγιας: Πήγε να… ξεβρακώσει τον διαιτητή μετά από ήττα της ομάδας του! (βίντεο)


Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Αλέξης Κούγιας μετά την ήττα του ΠΑΣ Κόρινθος στο Άργος.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κορίνθου μόλις ολοκληρώθηκε το ματς με τον Παναργειακό τα έβαλε με το διαιτητή Πουλόπουλου.


Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με πολλά νεύρα, κι αφού διαμαρτύθηκε με υψηλούς τόνους, επιτέθηκε στον ρέφερι και πήγε να κατεβάσει το σορτσάκι του!


Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο συγκράτησαν τον Κούγια που ήταν κυριολεκτικά μαινόμενος και τον απομάκρυναν από τον αγωνιστικό χώρο.

Λίγο αργότερα έξω από το γήπεδο είχε φραστικό επεισόδιο με τον προέδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και στέλεχος της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη. Εκεί η κατάσταση ξέφυγε με τον Κούγια να ζητά την σύλληψη και την κράτησή του, υποβάλλοντας μήνυση καταγγέλλοντας ότι τον χτύπησε!

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 12/11/2023

 

 

 

 

Οριακή νίκη (4-3) για το Πέρα στο ντέρμπι της Α1 ανδρών με τα Ταταύλα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics