Breaking News
07 Δεκεμβρίου 2023

24 ώρες κουπί πάνω στη σανίδα για τη Μαρίλη



Θέλει τον κόσμο δίπλα του στο ντέρμπι με τον Ηρακλή
Ο Γιώργος Κλεινάκης βάζει νέο στόχο προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη ενός γενναίου προσώπου
Όλα ξεκίνησαν αρχές Δεκεμβρίου του 2020, όταν μπήκε σε εφαρμογή η πραγματοποίηση του ονείρου (να πάει στην Γαύδο με την σανίδα του) που είχε ο αθλητής Γιώργος Κλεινάκης από τότε που ξεκίνησε να κάνει SUP (Όρθια Σανιδοκωπηλασία) μέσω της δράσης "Σύναθλο". Η αρχή έγινε και μετά από περίπου 240+χλμ ποδήλατου, περπατήματος και κουπιού, η δράση ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία.
Συνέχεια είχε το δεύτερο όνειρο του Γιώργου, ο γύρος της Κρήτης με σανίδα όρθιας κωπηλασίας το οποίο έμπαινε σε εφαρμογή. Η προετοιμασία ατελείωτη, η αγωνία αν θα τα επιτευχθεί ο στόχος ακόμα περισσότερη. Η εκκίνηση δόθηκε 2 Απριλίου 2021 και μετά από 580+ χλμ και 15 ημέρες στην θάλασσα, η δράση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο παλιό λιμάνι των Χανιών.
Φτάνοντας στο σήμερα, το όνειρο του Γιώργου ήταν να προσπαθήσει να κάνει 24 ώρες συνεχόμενα κουπί πάνω στην σανίδα του, για να μπορέσει να ενισχύσει με τρόφιμα συγκεκριμένα μη κερδοσκοπικά σωματεία της πόλης των Χανιών. Μετά από μια μικρή παρεμβολή λόγω της συνάντηση που είχε ο Γιώργος με έναν παιδικό του φίλο, το όνειρο έπαιρνε άλλη μορφή, δεν ήταν μόνο του Γιώργου και ο σκοπός γινόταν πιο βαρύς αλλά ταυτόχρονα πιο ισχυρός και ιερός θα λέγαμε. Το όνομα της δράσης, "24 ώρες για τη Μαρίλη...", 24 ώρες συνεχόμενα κουπί στην μνήμη της μικρής Μαρίλης Κανελάκη, για να τιμηθεί η γενναιότητα και το θάρρος της στον αγώνα που έδωσε. Η πραγματοποίηση της δράσης θα γίνει το διάστημα μεταξύ 20 έως 25 Δεκεμβρίου 2023 εφόσον και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν στον κόλπο της Σούδας Χανιών με κύριο σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για το
Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανιών Δήμος Χανίων - Municipality of Chania, τον σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης Ορίζοντας Σύλλογος Ορίζοντας / Sillogos Orizondas , το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού και Νέων Χανιών, το Φιλόπτωχο Συσσύτιο Σπλάντζιας Χανιών Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας Χανίων.
Παράλληλα με την δράση θα υπάρξει πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας και εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Την δράση στηρίζουν και συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανιών, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανιών, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων και ο Αθλητικός Σύλλογος Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας Χανιών-Paddling Crete.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου: Facebook και PaddingCrete (@paddlingcrete)
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 07 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Την αναβολή της 14ης αγωνιστικής της Super League ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics