Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2024

Το τζάμπολ του Final 8 Κυπέλλου μπάσκετ Ανδρών θα γίνει αύριο (15/2) και θα ακολουθήσει ένα τετραήμερο γεμάτο μπάσκετ, που θα ολοκληρωθεί με τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά και τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών. Από το πρωί της Τετάρτης βρίσκονται στο Ηράκλειο Παναθηναϊκός ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης.

 

H ενημέρωση της ΕΟΚ για την είσοδο των φιλάθλων: "Οι φίλαθλοι και η παρουσία τους είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία της διοργάνωσης. Η ΕΟΚ και η αστυνομία παρακαλούν όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 16.00, δύο ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση. Η είσοδος θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο και με επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ), αλλιώς δεν θα επιτρέπεται η είσοδος από την αστυνομία. Επίσης, απαγορεύεται η ανάρτηση οποιοδήποτε πανό καθώς και διακριτικά ομάδων. Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας."


Η φετινή διοργάνωση θα καλυφθεί μάλιστα τηλεοπτικά τόσο από την Cosmote TV, όσο και – από την ημιτελική φάση κι έπειτα – από τον ΣΚΑΪ.

Το πρόγραμμα

Πέμπτη

15/2, 18:00 Παναθηναϊκός AKTOR – ΑΕΚ Betsson (1), Cosmote TV
15/2, 21:00 ΠΑΟΚ- Άρης (2), Cosmote TV

Παρασκευή
16/2, 18:00 Ολυμπιακός – Περιστέρι bwin (3), Cosmote TV
16/2, 21:00 Προμηθέας Πάτρας – Πανιώνιος (4), Cosmote TV

Σάββατο – Ημιτελικοί (17/2)

18:00 Νικητής 1-Νικητής 2 (5), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
21:00 Νικητής 3-Νικητής 4 (6), ΣΚΑΪ/Cosmote TV

Κυριακή – Τελικός (18/2)

19:00 Νικητής 5-Νικητής 6, ΣΚΑΪ/Cosmote TV
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 14/02/2024

 

 

 

 

Την Κυριακή 18/02 στο ΣΕΦ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωφών και βαρήκοων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics