Breaking News
01 Μαρτίου 2024

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος άρσης βαρών Παίδων - Κορασίδων & U15 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη από τις 15 έως τις 23 Ιουνίου 2024, παρουσιάζει το σήμα της διοργάνωσης.

 

Απεικονίζει μία μπάρα να στέκεται πάνω από το εμβληματικό μνημείο της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο και εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στην κεντρική σάλα «Νίκος Γκάλης» και αναμένεται να προσελκύσει 300-350 συμμετοχές από όλη την Ευρώπη, γεγονός που θα προσελκύσει στη Θεσσαλονίκη όλα τα φώτα της δημοσιότητας της Ευρωπαϊκής άρσης βαρών.

Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας που ως Γενικός Γραμματέας της ΕΟΑΒ πρωτοστάτησε για την ανάληψη της διοργάνωσης είπε: «Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που έγινε το 2022 στη Θεσσαλονίκη, η χώρα μας αναλαμβάνει μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση άρσης βαρών, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων & U15 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών. Περιμένουμε αθλητές από όλη την Ευρώπη και έχουμε στόχο μέσω της διοργάνωσης που συμπεριλαμβάνεται στις εκδηλώσεις της «Θεσσαλονίκης – Ευρωπαϊκή πόλη Αθλητισμού 2024», να προβάλλουμε την Ελλάδα αλλά και την πανέμορφη Θεσσαλονίκη σε όλο τον κόσμο.»

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 29 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το γήπεδο του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics