Breaking News
02 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματος και του ανώτερου νου σου για μια παραμονή πάνω από δυο μέρες είναι ευπρόσδεκτη. Σε βοηθά να σηκώσεις τον εαυτό σου πάνω από τα μικρά προβλήματα. Ακόμα κι έτσι, με τις σημερινές κάπως αντίθετες επιρροές, θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις το αίσθημα ότι σε περιφρονούν ή σε παραβλέπουν. Να ξέρεις ότι αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέρα για να προχωρήσεις τα σχέδια σου, κυρίως επειδή οι περισπασμοί μπορεί να σε αποσυνδέουν προσωρινά από τα αληθινά σου συναισθήματα. Ενώ ο Ερμής σε ενθαρρύνει να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην ψυχική υγεία και τις ανάγκες για υγιείς αποδράσεις από τη ρουτίνα αυτές τις μέρες, ο Πλούτωνας συνδέεται με τον Ερμή σε μια μικρή αλλά προκλητική πτυχή, υποδηλώνοντας κάποια δυσκολία να διαχωρίσεις την επιθυμία να επικοινωνήσεις με τους άλλους, με το χρόνο διακοπής της λειτουργίας σου.

Ταύρος

Οι σημερινές ενέργειες δεν είναι ιδιαίτερα ελεύθερες, ούτε ευνοούν την προώθηση των προσωπικών σου σχεδίων. Αφιέρωσε χρόνο σε νέες πρωτοβουλίες και απέφυγε να βασίζεσαι σε κάποιον που θα σε βοηθήσει προς το παρόν. Υπάρχει κάποια τάση για εμμονή με την πιθανότητα αρνητικών πραγμάτων που μπορεί να μην υλοποιηθούν ποτέ. Η αποθάρρυνση αν τη νιώθεις τώρα είναι προσωρινή. Ίσως χρειαστεί να μαντέψεις τον εαυτό σου πριν εμπιστευτείς κάτι ή κάποιον αργότερα. Ωστόσο πρόσεξε να αναλύσεις κάτι περισσότερο για ένα θέμα. Καθώς η μέρα προχωρά και πλησιάζουμε σε ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, η αλλαγή συναισθημάτων ή μια αναταραχή με σχέδια μπορεί σου δημιουργήσει εμπόδια.

Δίδυμοι

Μπορεί να υπάρξουν στιγμές σήμερα που αισθάνεσαι αβεβαιότητα για μια σχέση ή σχέδια που είναι στον αέρα, με τις σημερινές διελεύσεις που μπορεί να σε αφήσουν να μαντεύεις το ένστικτο σου. Ενώ η σκέψη σου τείνει να είναι πρακτική και προσανατολισμένη στους στόχους αυτές τις μέρες, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να συγκεντρωθείς ή να εστιάσεις αυτή τη στιγμή. Η κοινή χρήση μιας δραστηριότητας θα μπορούσε να έχει νόημα, αλλά να είσαι έτοιμη για ευαίσθητες συζητήσεις ή μικρές παρεξηγήσεις. Καθώς η μέρα προχωρά, πλησιάζουμε σε ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και μέρος σου μπορεί να ποθεί άνεση και εγγύτητα, ενώ ένα άλλο μέρος σου χρειάζεται λίγο χώρο.

Καρκίνος

Είσαι σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο για νέες εμπειρίες, μάθηση και γενικές προοπτικές. Αλλά με τις σημερινές διελεύσεις μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια ή μια βουτιά διάθεσης για διαχείριση. Μπορεί να θέλεις να παρακολουθείς την επικοινωνία με τρόπους που ακούγονται σαρκαστικοί ή κυνικοί ενάντια στις προθέσεις σου. Είναι επίσης καλύτερο να μη σπαταλάς πολύ χρόνο σε τύψεις. Πάρε ότι πρέπει να μάθεις από μια εμπειρία και απέφυγε να παραμένεις σ’ αυτή. Ενώ τις αλληλεπιδράσεις σου μερικές φορές μπορεί να τις αισθάνεσαι φορτισμένες, κάποια αμφιβολία είναι καλή για σένα, τώρα καθώς δοκιμάζεις τη δύναμη ενός εγχειρήματος ή μις ιδέας.

Λέων

Η Σελήνη έρχεται σε αρμονία με το ζώδιο σου, ξυπνώντας την παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Ωστόσο με τις σημερινές ενέργειες μπορεί να υπάρχει μια τάση να εστιάζουμε σε ότι δε λειτουργεί παρά σε αυτό που είναι καλό μέχρι ένα ορισμένο σημείο, αλλά τελικά γίνεται αντιπαραγωγικό. Αν συναντήσεις αυτή την ενέργεια από άλλους, προσπάθησε να κατευθύνεις τις συζητήσεις προς τα θετικά. Δεν πρόκειται για την αποφυγή προβλημάτων, αλλά για το να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ή στους άλλους τη θετική πλευρά μιας κατάστασης, που μπορεί να είναι πιο δύσκολο να δεις τώρα απ’ ότι τις άλλες μέρες. Στην ιδανική περίπτωση, οι μικρές απογοητεύσεις μπορούν να οδηγήσουν σε δημιουργικές λύσεις και θαυμάσιες νέες ιδέες.

Παρθένος

Με μια δευτερεύουσα προκλητική όψη Ερμή – Πλούτωνα ενεργή σήμερα, είσαι σε πιο δυνατή θέση να σκεφτείς πιο βαθιά και να εξετάσεις όλες τις γωνίες. Ωστόσο απέφυγε να πάρεις αυτή την τάση σε μεγαλύτερα μήκη απ’ ότι είναι απαραίτητο ή υγιές. Μπορείς πολύ εύκολα να σκοντάψεις τον εαυτό σου, καθώς αμφιβάλλεις ή μαντεύεις άτομα ή έργα στη ζωή σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην πιέζεις τα πράγματα που είναι προτιμότερο να τρέξουν με τη φυσική τους ροή. Μερικές φορές το να αφήνεις ένα πρόβλημα μόνο του ή να κάνεις ένα βήμα πίσω, μπορεί να βοηθήσει. Αυτή είναι μια γενικά καλή περίοδος για την ενίσχυση ή την προσέλκυση σχέσεων και ίσως κάποια παρασκήνια ή δεύτερη εικασία σήμερα, μπορεί τελικά να αυξήσει την πεποίθηση ή την πίστη σου σε κάτι ή κάποιον.

Ζυγός

Οι διελεύσεις σήμερα μπορεί να κάνουν προσωρινά δύσκολο να δεις τα αληθινά σου συναισθήματα , κάνοντας το καλύτερο να αναβάλεις την κρίση. Με μια επιρροή Ερμή – Πλούτωνα η επιθυμία να έχεις το δικό σου τρόπο ή να προωθήσεις μια ιδέα σε κάποιον, μπορεί μερικές φορές να κυριαρχεί ή κάποιος να αισθάνεται έτσι απέναντι σου. Εάν οι σκέψεις αρχίζουν α κυκλώνουν και να γίνονται εμμονικές, προσπάθησε να τραβήξεις τον εαυτό σου έξω από αυτό. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ανθυγιεινά επίπεδα καχυποψίας που μπορεί να σε φθείρουν. Η ζωή είναι πολύ πιο ευχάριστη όταν δε νιώθουμε την ανάγκη να τη μικρό – διαχειριζόμαστε. Βρίσκεσαι σε μια επί το πλείστον εξαιρετική περίοδο για εργασίες και προσπάθειες υγείας.

Σκορπιός

Η επιθυμία σου για σταθερότητα είναι έντονη και αυξάνεται σήμερα με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου. Υπάρχει κάποια τάση να μένεις στο παρελθόν ή να εκφράζεσαι αμυντικά, με τον Ερμή και τον κυβερνήτη σου τον Πλούτωνα να σχηματίζουν μια δευτερεύουσα προκλητική πτυχή. Με αυτή τη διέλευση ο εκνευρισμός σε θέματα είναι μια πραγματική τάση, αλλά δε σου κάνει και πολύ καλό. Απέφυγε το άγχος για μικρά πράγματα. Στην πραγματικότητα, κάτι θετικό μπορεί να προκύψει από τις απογοητεύσεις.

Τοξότης

Ο κυνισμός ή η αμφιβολία κάποιου θα μπορούσε να σε ρίξει κατά πολύ σήμερα. Μπορεί επίσης να παρατηρήσεις την τάση να αμφισβητείς ή να αναλύεις πάρα πολύ τις καταστάσεις , καθώς ο Ερμής και ο Πλούτωνας μπορεί να παραμορφώσει τη σκέψη σου με τέτοιο τρόπο ώστε να ανησυχείς μήπως δεν έχεις τον έλεγχο μιας κατάστασης ή να μαντεύεις τα κίνητρα των άλλων. Ωστόσο η Σελήνη μετακινείτε στο ζώδιο σου και μπορεί να στρέψεις κάποια θετική προσοχή στους προσωπικούς σου στόχους με μεγάλη επιτυχία. Καθώς η μέρα προχωρά πλησιάζουμε σε ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και μπορεί να αισθανθείς μια τάση να επαναστατείς ενάντια στη ρουτίνα.

Αιγόκερως

Εντάσεις μπορεί να προκύψουν σε σημεία σήμερα, καθώς οι άλλοι δε φαίνονται τόσο συνεργάσιμοι ή ανοιχτοί στις ιδέες σου προσωρινά. Μπορεί να σου είναι δύσκολο να παραμένεις παρούσα στις εργασίες και τις συζητήσεις σου. Μπορείς να μαντέψεις μια πρόσφατη προσπάθεια, ιδέα ή πεποίθηση. Προχωράμε προς ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και μπορεί να αισθανθείς κάποια ανησυχία καθώς προχωρά η μέρα, ακόμη και να επαναστατείς ενάντια στους κανόνες που δημιούργησες. Οι ιδιοτροπίες μπορούν να επικρατήσουν, καθιστώντας δελεαστικό το να ρισκάρεις με τα χρήματα ή την καρδιά σου.

Υδροχόος

Η σημερινή όψη Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να διεγείρει τη νευρική ψυχική ενέργεια αν αφεθεί ανεξέλεκτη. Πρόσεξε να μην εμπλακείς σε διαφωνίες που πραγματικά δεν αξίζουν τον κόπο και το χρόνο σου. θα μπορούσες να αισθάνεσαι υποχρεωμένη να δοκιμάσεις τη δύναμη ενός εγχειρήματος ή μιας σχέσης. Στόχος είναι να αποφύγεις τις περιττές ερωτήσεις. Τούτου λεχθέντος, είναι πιθανώς καλύτερο να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα ή προσωπικά αντικείμενα εάν θέλεις να τα δεις να επιστρέφονται. Η εξυπηρετικότητα μπορεί να είναι υπέροχη, αλλά μόλις αισθανθείς ότι μπορεί να σε εκμεταλλευτούν, τράβηξε τα όρια σου ή απλώς υποκλίσου.

Ιχθύες

Μερικά πιθανά εμπόδια μπορεί να εμφανιστούν σήμερα που φαίνεται να σε επιβραδύνουν, αλλά αντίθετα, μπορεί να είναι καταλύτες για μεγαλύτερη κατανόηση και συναισθήματα απελευθέρωσης. Μπορεί να μαντέψεις δεύτερη φορά την αντίληψη σου για ένα μακροχρόνιο πρόβλημα ή παρελθόν. Πρόσεξε για κάτι που λέγεται και που μπορεί να παρερμηνευτεί, καθώς υπάρχει μια τάση να τσιμπούν οι λέξεις σήμερα, ακόμη και με καλές προθέσεις. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής στις συναλλαγές σου και αν αυτή τη στιγμή δε συνδέεσαι με τη δική σου αλήθεια, αφιέρωσε χρόνο για να μοιραστείς αυτό που νιώθεις με άλλους.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ επικράτησε εύκολα με 3-0 σε του Ηφαίστου Φλώρινας

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics