Breaking News
17 Μαρτίου 2024

Τένις: Μια αθλητική Ευρωπαϊκή γιορτή στο «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» - Το Τουρνουά «IRAKLIO OAA» U14



Το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Τένις «IRAKLIO OAA» είναι ένας σημαντικός αθλητικός θεσμός που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. για 11 συναπτά χρόνια.

Από σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου έως το Σάββατο 23 Μαρτίου, 120 νέοι αθλητές και αθλήτριες από αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στα γήπεδα της Δουκός Μποφώρ. Μεταξύ άλλων συμμετέχουν αθλητές από: Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Σερβία, Ισραήλ, Γεωργία και Αμερική.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους προκριματικούς αγώνες το Σαββατοκύριακο, ενώ το κυρίως ταμπλό και τα διπλά θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα

Είναι μια πολύτιμη ευκαιρία για τους Έλληνες αθλητές- τριες να αναμετρηθούν σε μια διεθνή διοργάνωση, με αθλητές και αθλήτριες από διάφορες χώρες του κόσμου, ενώ τους δίνεται η ευκαιρία να εξελίξουν τις τεχνικές και τακτικές τους δεξιότητες, καθώς και να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία στο παιχνίδι. Τέτοιες διοργανώσεις θεωρούνται σημαντικές για την εξέλιξη τους στον κόσμο του τένις.

Η διοργάνωση του τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας
Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η Έσλοβ του Γιάννη Σγουρόπουλου κατέλαβε την 1η θέση στο τέλος των δύο γύρων

 

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 16/03/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics