Breaking News
11 Ιουλίου 2016

 Το δεύτερο μετάλλιο σε τουρνουά G1 μέσα στο 2016, πανηγύρισε στο Λουξεμβούργο η Ανδριάνα Ασπρογέρακα. Μετά το χρυσό στο Βέλγιο νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η αθλήτρια του Άτλαντα Περιστερίου κατέλαβε την τρίτη θέση στο Luxembourg Open 2016 G1 που έγινε στην πόλη Κίρτσμπεργκ. Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015, σημείωσε δύο νίκες σε τρεις αγώνες και «μοιράστηκε» την τρίτη θέση της κατηγορίας των -57 κιλών με την Άνα Ζανίνοβιτς από την Κροατία.


    Στα προκριματικά η Ασπρογέρακα νίκησε 26-4 την Τζανίς Φαν Βελντχούιζεν από την Ολλανδία, ενώ στα προημιτελικά νίκησε 1-0 την Χατισέ Κούμπρα Ιλγκούν από την Τουρκία. Στα ημιτελικά, έχασε 9-4 από την Ενίνα Κότσις (Ουγγαρία) και έμεινε εκτός τελικού. Το χρυσό μετάλλιο πήρε η «πρόσφυγας» από το Βέλγιο, Ραχελέλ Ασεμανί η οποία στον τελικό νίκησε 8-1 την Κότσις.
    
    «Ασημένιος» ο Τριανταφύλλου
    Το ελληνικό ταεκβοντό πανηγύρισε ένα ακόμη μετάλλιο στο Κίρτσμπεργκ, αυτό του Επαμεινώνδα Τριανταφύλλου, ο οποίος ήταν δεύτερος στην κατηγορία των -48 κιλών εφήβων. Στον τελικό ο αθλητής του ΑΣ Περιστερίου έχασε 4-1 από τον Αμπντουλελάχ Γιαχία Α Ασίρι (Σαουδική Αραβία),  ενώ στα ημιτελικά είχε νικήσε 9-5 τον Ρεσάμ Γκοντέι από την Ολλανδία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics