Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κατερίνα Στεφανίδη αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια του στίβου της Ευρώπης για τον Αύγουστο, κερδίζοντας τη σχετική κούρσα!


Αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Κατερίνα Στεφανίδη προσέθεσε στο ενεργητικό της μια ακόμη προσωπική διάκριση.

Η χρυσή ολυμπιονίκης, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan.gr, αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια του στίβου στην Ευρώπη για τον Αύγουστο, αφήνοντας πίσω της στη σχετική κούρσα την Ανίτα Βλόνταρτσικ (Πολωνία - Σφυροβολία), την Ρουτ Μπεϊτία (Ισπανία - Ύψος), τη Ναφισατού Τιάμ (Βέλγιο - Έπταθλο) και την Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία - Δισκοβολία).

Με την απαραίτητη δική σας βοήθεια, μιας και το Sport24.gr προέβαλε τον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου.
Sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics