Breaking News
07 Οκτωβρίου 2016

Μια γιορτή του αθλητισμού με πλήθος μουσικών και άλλων εκδηλώσεων υπόσχονται οι διοργανωτές του 5ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου της Θεσσαλονίκης, αύριο Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τη συμμετοχή πλέον των 21.500 αθλητών και αθλητριών.


Ο αγώνας θα γεμίσει την καρδιά της Θεσσαλονίκης με δεκάδες χιλιάδες κόσμου, που θα τρέξουν, θα διασκεδάσουν και θα περάσουν μία ανεπανάληπτη βραδιά με ήχο, φως και πολλά χαμόγελα, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα.
Οι κορυφαίοι ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης και «ζωντανά» μουσικά σχήματα θα δώσουν ρυθμό και παλμό στο μοναδικό νυχτερινό πάρτυ δρόμου της 8ης Οκτωβρίου, ενώ τους δρομείς θα περιμένουν πολλές ακόμη εκπλήξεις, που θα φωτίσουν -κυριολεκτικά και μεταφορικά- τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη.
Την αποστολή να «ξεσηκώσουν» δρομείς και θεατές, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, θα έχουν τα μουσικά σχήματα που θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής: Το γυναικείο ηλεκτρικό τρίο εγχόρδων ?Trinity? αναμένεται να μαγέψει τα πλήθη με την εμφάνισή του στο Λιμάνι, στις 18:20, εκεί όπου λίγο αργότερα (18:45) θα δοθεί η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου.
Θα έχουμε επίσης την Ομάδα Κρουστών Έδεσσας «Κάρανος», την Ομάδα Κρουστών «Κρούση», τα Κρουστά Δήμου Πύδνας - Κολινδρού, τον Κύκλο Κρουστών Θεσσαλονίκης, τα Κρουστά Κιλκίς «ΆΙΝΤΟς» και τα Κρουστά του Πολιτιστικού Συλλόγου Β. Ελλάδος «Αλέξανδρος», δίνοντας παλμό στους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα τους. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics