Breaking News
19 Ιανουαρίου 2017

 


Με σχετική της ανακοίνωση η ΓΓΑ ξεκαθάρισε πως όσοι αθλητές έχουν πιαστεί ντοπαρισμένοι δεν θα έχουν προνόμια όπως ο διορισμός στο δημόσιο.



Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Κυβέρνηση είναι αμείλικτη σε θέματα ντόπινγκ και το έχει αποδείξει εμπράκτως με την ψήφιση του νόμου 4373/2016 «Αναγκαίες ρυθμίσεις για την εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με το νέο Κώδικα Αντιντόπινγκ του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ και άλλες διατάξεις», όπου εισήχθησαν νέα μέτρα για την αντιμετώπισή του προβλήματος και αυστηροποιήθηκε το θεσμικό πλαίσιο, όπως αναγνωρίστηκε και από τον WADA.

Σε ότι αφορά τον διορισμό διακριθέντων αθλητών που εμπίπτουν στις προβλεπόμενες από το νόμο διατάξεις, ξεκαθαρίζεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ότι: Δεν πρόκειται να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί διορισμός σε περιπτώσεις αθλητών που διαπιστώθηκε κατά τη διαδικασία ελέγχου, ότι υπάρχουν πειθαρχικές ή ποινικές αποφάσεις εις βάρος τους για χρήση απαγορευμένων ουσιών ή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος. Ο πίνακας που δημοσιεύθηκε ο οποίος πραγματικά συμπεριλαμβάνει αθλητές που παρανόμησαν, δεν αποτελεί διορισμό.

Κατόπιν τούτου, για να μην υπάρχουν (ορθά) σκιές και να αμαυρώνονται οι προσπάθειες αθλητών που διακρίθηκαν, θα αποσταλεί εκ νέου –άμεσα– νέος πίνακας με τους διακριθέντες αθλητές που διορίζονται στο Δημόσιο».

sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics