Breaking News
25 Ιουνίου 2017

Στην 9η θέση της κατάταξης βρίσκεται η Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων της 2ης ημέρας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων της Λιλ.


Η μέχρι τώρα συγκομιδή των 11.5 βαθμών από τους αθλητές και αθλήτριες της χώρας κρίνεται αρκετά καλή, σε βαθμό τέτοιο που να έχουν μπει οι βάσεις για την παραμονή της εθνικής ομάδας στη Super League.
Η Κατερίνα Στεφανίδη με 4.70 μ. κατάκτησε σε την πρώτη θέση στο επί κοντώ και χάρισε τους 11 πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα.
Από κει και πέρα, σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε σήμερα και η Βούλα Παπαχρήστου η οποία συνδύασε τη νίκη της στο τριπλούν, με την επιστροφή της σε καλές επιδόσεις. Η έμπειρη αθλήτρια πέτυχε 14.24 μ. στο δεύτερο άλμα της και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ.
Την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Κυριαζής, που με δύο μόλις βολές κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον ακοντισμό. Με 86.33 μ. έδωσε άλλους 10 βαθμούς στην Ελλάδα.
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που κατέλαβε την τρίτη θέση στη δισκοβολία, με καλύτερη βολή στα 59.28 μ. από την πρώτη της προσπάθεια στον αγώνα.
Βαθμούς πρόσφερε στην ελληνική ομάδα και ο Λυκούργος Τσάκωνας. Ο έμπειρος σπρίντερ ήταν 4ος στα 100 μ. με 10.37, σε μια κούρσα όπου έμεινε αρκετά πίσω στα πρώτα της μέτρα και αυτό ίσως του στοίχισε μία καλύτερη επίδοση. Αύριο θα τρέξει στο βασικό του αγώνισμα, τα 200 μέτρα.

Στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν μετά την αποκατάσταση από το χειρουργείο του χειμώνα, ο Κώστας Μπανιώτης ήταν 4ος στο ύψος με 2.22 μ. δείχοντας πως είναι θέμα χρόνου να βρει το ρυθμό του.
Η Γερμανία είναι στην πρώτη θέση με 116 β. και ακολουθούν Πολωνία (150,5) και Μ. Βρετανία (144,5). Η Ελλάδα έχει από πάνω της την Ουκρανία με 115 β., που αναμένεται σκληρή αντίπαλος, ενώ ακολουθούν στην δέκατη θέση η Λευκορωσία με 91 και στην ενδέκατη η Ολλανδία με 90,5 βαθμούς.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics