Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2018

Στη Γαλλία βρίσκεται από χθες η Ελένη Πόλακ μαζί με τον προπονητή της Μανώλη Καραγιάννη.

 


H αθλήτρια αγωνίζεται το Σάββατο (3/2) στο μίτινγκ στην πόλη Μοντεβίλ με στόχο να βελτιώσει το 4,25 μ., που σημείωσε στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά και αποτελεί ρεκόρ της στον κλειστό στίβο. Η αθλήτρια θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια δυνατή εμφάνιση σε έναν αγώνα, όπου το μεγάλο όνομα είναι η Γαλλίδα Νινόν Γκιγιόν - Ρομαρίν με φετινό 4,71 μέτρα.

Εκτός συνόρων συνεχίζει τις εμφανίσεις της και η νεάνιδα Αρτεμις Αναστασίου. Η νεαρή αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο ΣΕΦ και διένυσε τα 400 μ. σε 57.07, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ στη σάλα. Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει αυτή την επίδοση στο μίτινγκ που θα γίνει το Σάββατο (3/2) στη Στοκχόλμη.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics