Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2020

Το Νο Finish Line με χαρά υποδέχεται στη μεγάλη οικογένεια του τον Περικλή Ιακωβάκη, ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του πρεσβευτή της διοργάνωσης που θα γίνει για 4η χρονιά, στις 6-10 Μάϊου 2020 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

 

Ο Ιακωβάκης είναι ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών στα 400μ. με εμπόδια και έχει κατακτήσει μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου, ενώ, παράλληλα, έχει ξεχωρίσει για το ήθος και την προσωπικότητα του. Τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης σε διεθνές επίπεδο κάτι που αντικατοπτρίζεται και στην εκλογή του ως Προέδρου της Επιτροπής Αθλητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου μέχρι το 2022.

Ο Περικλής Ιακωβάκης δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίδεται δίνεται η δυνατότητα να αποτελέσω πρεσβευτής του Νο Finish Line, του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στον κόσμο που θα γίνει στην Αθήνα για τέταρτη φορά. Ο σκοπός του αγώνα είναι ιερός καθώς όλα τα έσοδα διατίθενται στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και θα πάνε σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Είναι πολύ σημαντικό εμείς οι αθλητές να βοηθάμε με κάθε τρόπο όταν πρόκειται για παιδιά και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτήν την ξεχωριστή τιμή. Πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τον ιερό σκοπό του αγώνα». Ο Ιακωβάκης, στο παρελθόν, έχει πάρει μέρος στο No Finish Line ως captain της Novasports Running Team.

Oι εγγραφές στο No Finish Line συνεχίζονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα: nflathens.comΣτο No Finish Line, οι συμμετέχοντες τρέχουν και περπατούν για καλό σκοπό, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό και τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα για να υλοποιηθούν παιδικά προγράμματα που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Η εκκίνηση στο 4ο No Finish Line Athens θα δοθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 ώρα 09:00 και η λήξη του θα είναι μετά από 100 συνεχόμενες ώρες την Κυριακή 10 Μαΐου ώρα 13:00.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι ομαδικές εγγραφές για εταιρείες, οργανισμούς, συλλόγους και σχολεία, που έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο No Finish Line Athens, καθώς έχουν τη μεγαλύτερη συμβολή σε χιλιόμετρα και σε κοινωνική προσφορά.

Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων γίνονται μόνο μέσω του τμήματος ομαδικών συμμετοχών έως τις 29 Μαρτίου 2020, σε συνεννόηση του εκπροσώπου κάθε ομάδας με την υπεύθυνη του τμήματος εγγραφών και συντονισμού ομάδων Μαίρη Τσιγκοπούλου και με αποστολή λίστας συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..iakovakis

Μεγάλος Χορηγός του No Finish Line Athens είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική που δίνει ιδιαίτερο βάρος στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά που έχουν ανάγκη! Επίσημοι χορηγοί είναι η τράπεζα HSBC, η Info Quest Technologies με το brand Xiaomi και η BIKOΣ Α.Ε. Eπίσημοι πάροχοι είναι τα ζυμαρικά Barilla, η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία Toyota και η φαρμακευτική εταιρεία InterMed/ Uni-Pharma. Mεγάλοι υποστηρικτές του No Finish Line Athens είναι και φέτος η εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής Ηerbalife Nutrition, τα φυσικά καλλυντικά Bee Cera, η εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η μπύρα Fix Άνευ, η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου και το γραφείο ταξιδίων Kyvernitis Travel. Επίσημοι Υποστηρικτές είναι το ξενοδοχείο Athens Marriot, η Praktiker, η Εν Ολύμπω, το Ίδρυμα Ευγενίδου και η εκτυπωτική βιομηχανία Χαϊδεμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες

https://nflathens.com

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens

https://www.instagram.com/nflathens

https://twitter.com/NFLAthens

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics