Breaking News
18 Μαρτίου 2020

Με ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ ενημερώνει πως αθλητής του στίβου, Γιάννης Κυριαζής τιμωρήθηκε μετά από έλεγχο ντόπινγκ με τέσσερα χρόνια αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο ΣΕΓΑΣ ενημερώθηκε σήμερα από την AIU (Athletics Integrity Unit) για την απόφαση, που αφορά στον αθλητή Γιάννη Κυριαζή, ο οποίος τιμωρείται με τέσσερα χρόνια αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Η ποινή του αθλητή θα ισχύσει από τις 31 Μαίου του 2019, οπότε και έγινε ο έλεγχος ντόπινγκ.

Παράλληλα, με βάση παλαίοτερη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου - που αφορά στους προπονητές αθλητών που έχουν τιμωρηθεί για θέματα απαγορευμένων ουσιών- διακόπτεται η συνεργασία με τον προπονητή του αθλητή, Θωμά Κυριαζή».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics