Breaking News
26 Μαΐου 2020

Από τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο

Ανανεωμένη, μαυρισμένη και γυμνασμένη όσο δεν πάει! Η Κατερίνα Δαλάκα μετά την καραντίνα περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και δεν το κρύβει.

 

Τη βρήκαμε στο πατρικό της στην Κατερίνη και μέσω Zoom μιλήσαμε για όλα.

Πώς πέρασε στην καραντίνα, τι σειρές είδε, πόσο γυμνάστηκε, πόσα μπάνια έχει κάνει και βέβαια για το μεγάλο στοίχημά της: το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες!

Θέτει σαν μεγάλο στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ελπίζει να γίνει τον Αύγουστο, κορονοϊού επιτρέποντος φυσικά, και είναι ήδη έτοιμη για το χρυσό!

Η Κατερίνα, που έχει πάντα στο πλευρό της τη bwin, δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να πετύχει τους στόχους της, κάτι που θα διαπιστώσετε και εσείς στην συνέντευξη.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics