Breaking News
15 Οκτωβρίου 2020


Aκολουθεί την ίδια μοίρα των υπολοίπων λόγω πανδημίας


Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπέιζμπολ Γυναικών και το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπέιζμπολ Κάτω των 15 αναβάλλονται για άλλη μια φορά, μετά την επιβεβαίωση της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Σόφτμπολ Μπέιζμπολ (WBSC).

Η πανδημία του κορονοϊού και οι σχετικοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί είναι η αιτία για τις αναβολές αυτές,

Η πόλη Τιχουάνα του Μεξικού είχε προγραμματιστεί να φιλοξενήσει τα τουρνουά, με την ελπίδα ότι θα μπορούν να διεξαχθούν το Μάρτιο του επόμενου έτους.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπέιζμπολ Γυναικών είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από 1 έως 9 Μαρτίου, με τη διοργάνωση των ανδρών κάτω των 15 να προγραμματίζονται από 13 έως 22 Μαρτίου στο καλεντάρι.

Υπό το πρίσμα της πανδημίας υπήρξαν και εναλλακτικές ημερομηνίες Οκτωβρίου και Νοεμβρίου

«Η σημερινή δύσκολη απόφαση σημαίνει ότι για πρώτη φορά μετά την ίδρυση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ το 1938, δεν θα έχουμε επίσημες διεθνείς διοργανώσεις μπέιζμπολ σε ένα ημερολογιακό έτος”, δήλωσε ο πρόεδρος της WBSC Ρικάρντο Φρακάρι.

«Είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι για τους αθλητές μας και τις Εθνικές Ομοσπονδίες, που ήταν έτοιμοι να αγωνιστούν και να λάμψουν στα φετινά Παγκόσμια Κύπελλα του Μπέιζμπολ. Εκ μέρους της παγκόσμιας ομοσπονδίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Εθνική Επιτροπή Φυσικού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Μεξικού, το Γραφείο Προώθησης και Ανάπτυξης του Μπέιζμπολ, το Αθλητικό Ινστιτούτο της Μπάχα Καλιφόρνια και τους αξιωματούχους του αθλήματος στο Μεξικό, που θα φιλοξενήσουν με επιτυχία, στο μέλλον, διοργανώσεις όπως το παγκόσμιο πρωτάθλημα”.

Το Μεξικό αναμένεται επίσης να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπέιζμπολ Under-23 του επόμενου έτους, από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου στο Ciudad Obregon και στο Los Mochis. Η χώρα έχει αναφέρει περισσότερους από 83.000 θανάτους από κορονοϊό.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics