Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2021

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε τον τίτλο του κορυφαίου Ευρωπαίου άλτη του μήκους. Ο Γρεβενιώτης πρωταθλητής κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο μίτινγκ στο Λιεβάν, με 8.21 που είναι και η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη

 

Ο 23χρονος αθλητής ξεκίνησε με άκυρο άλμα, συνέχισε με 8.04μ και στην τρίτη του προσπάθεια είχε άλμα στα 8.21μ.

 

Στη συνέχεια, έκανε άκυρο στην τέταρτη προσπάθειά του ενώ το πέμπτο του άλμα ήταν στα 7.98μ. Όμως, στην έκτη προσπάθεια ο Κουβανός Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία, ενώ βρισκόταν στην τρίτη θέση με 7.98μ, κατάφερε να πηδήξει στα 8.25μ και να σημειώσει νέα κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Ο Τεντόγλου έκανε άκυρο άλμα στην έκτη του προσπάθεια.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι κατέλαβε την δεύτερη θέση στο σημερινό (9/2) αγώνα, πίσω από τον Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία, ο οποίος απάντησε στο άλμα του Τεντόγλου με προσπάθεια στα 8,25 μέτρα.

Ο Τεντόγλου θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κι έπειτα θα συμμετάσχει στο μίτινγκ της Μαδρίτης, στον τελευταίο του αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν.

Ο 23χρονος έδειξε πως βρήκε το δρόμο προς τα μεγάλα άλματα, που θα του δώσουν και την ευκαιρία να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο, που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στη Γλασκώβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εννιά νίκες των Ελλήνων σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έξι ήττες

Μίτινγκ Λιεβέν: Στα 4,63μ η Στεφανίδη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics