Breaking News
28 Μαΐου 2021

Ποδηλασία Ευρωπαϊκό Πίστας: H ευρωπαϊκή ένωση ποδηλασίας πήρε τη διοργάνωση από τη Λευκορωσία, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις
Δημήτρης Ντζάνης 

 

Αλυσιδωτές είναι οι επιπτώσεις και στο χώρο του αθλητισμού, μετά τα όσα συνέβησαν στη Λευκορωσία, με την αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου της Ryanair στο αεροδρόμιο του Μινσκ και τη σύλληψη του δημοσιογράφου της αντιπολίτευσης, Ρομάν Ποτάσεβιτς.

Η ευρωπαϊκή ένωση ποδηλασίας (UEC) ανακοίνωσε σήμερα (27/5) πως το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας που θα γινόταν στο Μινσκ (23-27 Ιουνίου), δεν θα φιλοξενηθεί εκεί. H UEC δέχθηκε πιέσεις να πάρει το πρωτάθλημα από το Μινσκ και μοιραία προχώρησε σε αυτή την απόφαση, βλέποντας τους Βρετανούς να έχουν απαγορεύσει τις πτήσεις πάνω από τη χώρα και τους Γερμανούς και τους Ολλανδούς να δηλώνουν πως θα απέχουν από αυτό.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία Ποδηλασίας της Λευκορωσίας και την πρόεδρο Ναταλία Τσιλίνσκαγια, που εργάστηκε με μεγάλη αφοσίωση για να βοηθήσει στην προετοιμασία της διοργάνωσης. Εργαζόμαστε ήδη για την εξεύρεση εναλλακτικής λύσης» δήλωσε ο πρόεδρος της UEC, Ενρίκο Ντελά Κάζα.

Το πρωτάθλημα αποτελούσε το τελευταίο τεστ πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα είναι στον «αέρα». Πάντως μια έρευνα των Cyclingtips και Emil Rottbøll νωρίτερα αυτό το μήνα, πριν συμβεί το περιστατικό με το αεροπλάνο, έδειξε πως το Άπελντοορν στην Ολλανδία, το Μπάλερουπ στη Δανία και η Λιθουανία θα προσφέρονταν να αναλάβουν τη διοργάνωση.
sports3.gr

NBA – Top 10: Ο Νούρκιτς «μάγεψε» με τις ασίστ του [vid]

 

Φορολογικές Δηλώσεις 2021: Άνοιξε η πλατφόρμα του Taxisnet

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics