Breaking News
17 Ιουνίου 2021

Ανάβαση Ριτσώνας 2021: Ο αγώνας θα αποτελέσει τον τρίτο γύρο του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων

 


Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, εξαιτίας της πανδημίας covid-19 που έπληξε τη χώρα, η αγαπημένη ανάβαση θεατών και οδηγών, η Ανάβαση Ριτσώνας επιστρέφει! Το διήμερο 26 και 27 Ιουνίου, ο αγώνας θα αποτελέσει τον τρίτο γύρο του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων!

H Ανάβαση Ριτσώνας προσμετράει, επίσης, στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων, αλλά και στο Πρωτάθλημα Ενιαίου. Την ευθύνη της οργάνωσης έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.).

Μετάδοση από το Star Κεντρικής Ελλάδος
Ο αγώνας φέτος, θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, ωστόσο οι φίλοι των αγώνων μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την Ανάβαση Ριτσώνας την Κυριακή 26 Ιουνίου, μέσω του Star Κεντρικής Ελλάδος που θα καλύψει τηλεοπτικά το γεγονός!

Στο πλευρό των οργανωτών θα βρίσκεται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Χαλκιδέων, και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), που θα στηρίξουν έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Υποστηρικτές του αγώνα είναι το myKTEO (Όμιλος Επιχειρήσεων Μ.Γ. Θαλάσση) και η Seajets. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι 4Τροχοί και το gocar.gr.

Σκληρές μονομαχίες στη διαδρομή των 3.100 μέτρων
Το ενδιαφέρον των οδηγών είναι έντονο και ήδη η λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει αρκετούς πρωταγωνιστές του θεσμού των Αναβάσεων που θα «κονταροχτυπηθούν» στην μήκους 3100 μέτρων διαδρομή της Ανάβασης.

Όσοι αγωνιζόμενοι το επιθυμούν, μπορούν να περάσουν από τη διαδικασία του Διοικητικού Ελέγχου την Πέμπτη 24 Ιουνίου (17.00-20.30) στα Γραφεία του ΑΣΜΑ (Αχαρνών 70, Κηφισιά). Το πρωί του Σαββάτου 26 Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 10.30 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ νωρίτερα (08.00-09.30) θα έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων. Τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 10.30. Ο δρόμος κλείνει 90 λεπτά πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου (09.00).

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή
Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής στην Ανάβαση Ριτσώνας έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 23.59. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (http://www.e-omae-epa.gr/).

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Νίκη σε διεθνές φιλικό οι Γυναίκες ΕΡΓΟΤΕΛΗ

 

 

ΟΦΗ: Σενάριο για Αργεντινό επιθετικό, ανακοινώσεις για μεταγραφές

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics