Breaking News
04 Αυγούστου 2021

Τόκιο 2020 Ελλάδα - Μαυροβούνιο: Mέλη της ελληνικής και κυπριακής αποστολής ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς
Βασίλης Μπαλατσός  

 


Η Εθνική ομάδα πόλο πραγματοποίησε ακόμα μια τεράστια εμφάνιση, αυτή τη φορά κόντρα στο Μαυροβούνιο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι αποφασισμένο να πετύχει. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Θοδωρή Βλάχου και των παικτών, Γιάννη Φουντούλη – Ηλία Παπαστασίου. Πλέον οι «γαλανόλευκοι» περιμένουν το αποτέλεσμα του Ουγγαρία – Κροατία, ώστε να μάθουν το επόμενο «εμπόδιο» τους.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους Μαυροβούνιους οι παίκτες της Εθνικής μας άρχισαν τους πανηγυρισμούς τόσο στην πισίνα όσο και στον πάγκο. Φυσικά με τον δικό του τρόπο πανηγύρισε και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, ο οποίος αγκάλιασε έναν έναν όποιον έβλεπε στον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Σε πανηγυρισμούς ξέσπασαν και δεκάδες μέλη της ελληνικής και της κυπριακής αποστολής που βρέθηκαν στο Tatsumi water polo Center. Με ψηλά τις ελληνικές και τις κυπριακές σημαίες οι παρευρισκόμενοι στην εξέδρα πανηγύρισαν τη μεγαλειώδη πρόκριση, η οποία πιθανότατα αποτελεί και… «προπομπό» μεταλλίου.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί Ελλήνων και Κύπριων θεατών:

https://sports3.gr/tokio-2020-ellada-mayrovoynio-oi-exalloi-panigyrismoi-ellinon-kai-kyprion-meta-tin-prokrisi-tis-ethnikis-vid/
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 31 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 03 /08/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics